Cum sa pregatesti cele mai deosebite sarmalute - 15 retete pe care trebuie sa le incerci

Chiar daca trec drept o mancare romaneasca traditionala, sarmalele au fost inventate de turci si au ajuns un preparat popular in mai multe tari care au fost cucerite in timpul expansiunii Imperiului Otoman, mai ales in Balcani, Europa de Est si Asia Centrala.   De aceea exista si atat de multe metode de preparare a acestora, cu ingrediente cat se poate de diverse.  Avand in vedere ca sarmalele sunt, de obicei, o mancare grea, in Romania ele se prepara mai ales in timpul sezonului rece si se servesc de sarbatori sau la ocazii speciale. In cele ce urmeaza, am intocmit o lista cu 15 retete pentru prepararea unor sarmalute mai speciale, in cazul in care v-ati plictisit sa pregatiti an de an acelasi fel clasic de sarmale:  

Cum sa pregatesti cele mai deosebite sarmalute - 15 retete pe care trebuie sa le incerci
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise