O noua luna plina de bunatati a inceput, iar noi suntem nerabdatori sa vedem ce delicatese veti pregati in luna mai pentru cei dragi voua. Pana atunci insa, vrem sa va prezentam topul celor mai delicioase 15 retete ale lunii ce tocmai s-a incheiat. Asadar, pregatiti-va sa inghititi in sec si luati-va un pix si o foaie pentru a nota retetele preferate:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii