Ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste gatitul? Nu-i nimic, noi iti venim in ajutor! Cu toate ca la prima vedere lunile friguroase par ca nu au multe ingrediente de oferit, nu este chiar asa. Poti profita de lunile geroase pentru a folosi mai des varza, fasolea, broccoli sau sfecla in mancarurile tale, si poti folosi portocale, mere, pere si lamai pentru deserturi. Lasand la o parte vorba, iata care sunt cele mai delicioase retete ale lunii ianuarie:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii