Ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste gatitul? Nu-i nimic, noi iti venim in ajutor! Cu toate ca la prima vedere lunile friguroase par ca nu au multe ingrediente de oferit, nu este chiar asa. Poti profita de lunile geroase pentru a folosi mai des varza, fasolea, broccoli sau sfecla in mancarurile tale, si poti folosi portocale, mere, pere si lamai pentru deserturi. Lasand la o parte vorba, iata care sunt cele mai delicioase retete ale lunii ianuarie:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii