Monica Horoiu - Rețete

Gem de mure
Conserve si muraturi

Gem de mure

Spalam fructele si le scurgem bine de apa, apoi le punem la fiert cu zaharul, zeama de lamaie si esenta de migdale.

Gem de mure
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos
Aperitive cu carne

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Intai de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui.

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos
Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel
Aperitive

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Reteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei....

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Aperitive cu brinza

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Taiem un capacel la rosii si cu o lingurita scobim tot miezul.

Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac
Vinete cu usturoi la cuptor
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu usturoi la cuptor

Spalam vinetele si le taiem in jumatate, pe lungime.

Vinete cu usturoi la cuptor
Salata de tortelini si rosii cherry
Paste si pizza

Salata de tortelini si rosii cherry

Punem 500 ml apa la fiert.

Salata de tortelini si rosii cherry
Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel
Prajituri

Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel

Caramelizam zaharul.

Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel
Bilute de branza
Aperitive cu brinza

Bilute de branza

Sfaramam branza.

Bilute de branza
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise