Pentru aluat, se freaca margarina cu faina, se adauga ouale, zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar.
Mini cozonaci cu nucaStomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.
Toba de casaFicatul de porc se curata si se lasa in apa rece circa o ora.
Maios din ardealIntr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea.
Briose cu dovleacPieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime.
Piept de rata cu legumeSe spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.
Ciorba de mielPentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite.
Briose cu morcoviSe taie rondele dovlecelul.
Dovlecei cu parmezanFeliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei.
Ceafa de porc la gratar cu legume
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise