Cozonacul nu ar trebui sa lipseasca de pe masa cu bunatati specifice sarbatorilor de iarna. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca si bulgareasca, dar si italienii au al lor panettone, o prajitura asemanantoare, care este gatita tot de Craciun, in regiunea Lombardia. Bineinteles, exista nenumarate retete de cozonac, unele care imprumuta de la italieni sau de la bulgari, altele care improvizeaza, aducand imbunatatiri retetei originale. Insa, cel mai bun cozonac e cel care e "cel mai pe gustul tau". Astfel, pentru a afla secretul unui cozonac perfect, te invitam sa descoperi mai intai care dintre cozonacii de mai jos ti se potriveste cel mai bine. Ai 20 de retete simple si gustoase din care sa alegi:
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii