Cozonacul nu ar trebui sa lipseasca de pe masa cu bunatati specifice sarbatorilor de iarna. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca si bulgareasca, dar si italienii au al lor panettone, o prajitura asemanantoare, care este gatita tot de Craciun, in regiunea Lombardia. Bineinteles, exista nenumarate retete de cozonac, unele care imprumuta de la italieni sau de la bulgari, altele care improvizeaza, aducand imbunatatiri retetei originale. Insa, cel mai bun cozonac e cel care e "cel mai pe gustul tau". Astfel, pentru a afla secretul unui cozonac perfect, te invitam sa descoperi mai intai care dintre cozonacii de mai jos ti se potriveste cel mai bine. Ai 20 de retete simple si gustoase din care sa alegi:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii