Cum sa prepari cele mai bune sarmale pentru Craciun - 20 de retete

Chiar daca nu se stie cand a aparut sarmaua pe teritoriul Romaniei, acest preparat are o traditie puternica si, de cele mai multe ori, este asociat cu bucataria noastra traditionala. De asemenea, ca si in cazul cozonacului, sarmalele sunt un preparat destinat in special sarbatorilor religioase (Pastele si Craciunul) sau nuntilor, de la care sunt nelipsite. Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, am strans aici 20 de retete care sa va ajute in prepararea sarmalelor:   

Cum sa prepari cele mai bune sarmale pentru Craciun - 20 de retete
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise