Chiar daca nu se stie cand a aparut sarmaua pe teritoriul Romaniei, acest preparat are o traditie puternica si, de cele mai multe ori, este asociat cu bucataria noastra traditionala.

De asemenea, ca si in cazul cozonacului, sarmalele sunt un preparat destinat in special sarbatorilor religioase (Pastele si Craciunul) sau nuntilor, de la care sunt nelipsite.

Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, am strans aici 20 de retete care sa va ajute in prepararea sarmalelor: 
 
1. Sarmale in foi de varza cu afumatura2. Sarmale cu varza dulce si afumatura3. Sarmale in foi de varza la slow-cooker4. Sarmale umplute cu carne de porc in foi de varza murata5. Rata umpluta cu sarmale6. Sarmale batranesti7. Sarmale cu carne tocata si stafide8. Sarmale delicioase cu hribi si carne9. Sarmale din carne de porc si vita10. Sarmale in fruze de varza11. Sarmale in varza creata cu usturoi12. Sarmale in cuib cu afumatura13. Sarmalute in foi de varza14. Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce15. Sarmale cu carne de vita, porc si pasare16. Sarmale cu ciolan invelite in bacon17. Sarmalute in varza dulce18. Sarmalute dobrogene in oala de lut19. Sarmalute in foi de varza rosie20. Sarmale oltenesti
Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii