
Mai intai, capsunile se curata, se spala si se taie cubulete.
Briose cu mac, capsuni si crema de branzaRondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.
Martisor Trifoi cu patru foiRondelele de morcov se cresteaza in forma de lalea.
Lalele din morcov si castraveteRosiile se spala.
Lalele din rosii umplute cu branzaSe da drumul la cuptor.
Turta dulce decorata cu royal icingReteta de prajitura Carpati. Prajitura Carpati reteta delicioasa. Cum se prepara prajitura Carpati. Retete de prajituri...
Prajitura CarpatiSe da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb.
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararUntul se topeste intr-o cratita pusa la foc cu 200 ml apa in ea.
Fursecuri cu cartofi si cascavalOuale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.
Snitele din muschiulet de puiSalata verde se spala si se taie fasii.
Omleta cu branza si marar servita cu salata verdeReteta de zacusca de vinete cu ciuperci. Cum se prepara reteta de zacusca de vinete cu ciuperci.
Zacusca de vinete cu ciuperciReteta de zacusca de fasole boabe. Ce ingrediente folosim la reteta de zacusca de fasole boabe.
Zacusca de fasole boabeZacusca de dovlecei pentru iarna. Reteta simpla, economica si delicioasa. Invata cum sa prepari aceasta zacusca savuroasa din...
Zacusca de dovlecei pentru iarna. Reteta simpla, economica si delicioasaSandvisuri cu omleta si bacon
Sandvisuri cu omleta si baconSandvis Yam-yam. Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara).
Sandvis Yam-yamOu cu muschi tiganesc in chifla
Ou cu muschi tiganesc in chiflaSandvis Puisorul vesel,Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga...
Sandvis Puisorul veselDescopera reteta clasica de gomboti cu prune, un desert traditional de galuste pufoase cu umplutura delicioasa, perfecta...
Galuste cu prune. Reteta clasica de gomboti cu prune
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise