Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock Pot

Curatam si spalam legumele dupa caz. Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in

60 voturi    4 comentarii

autor:

Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot

In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si

0 voturi    0 comentarii

autor:

Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot

Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt. Amestecam ingredientele

1 vot    0 comentarii

autor:

Salata marocana

Facem un dressing din doua linguri de maioneza, o lingura de mustar si 1-2 linguri de zeama de lamaie.

19 voturi    14 comentarii

autor:

Salata de cartofi noi cu mustar

Frecam cartofii cu un burete apoi ii fierbem in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Daca sunt

8 voturi    2 comentarii

autor:

autor

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem

11 voturi    4 comentarii

autor:

Salata de fructe

Taiati fructele in cuburi potrivite sau felii, jucati-va cu formele si culorile. Adaugati si alte

11 voturi    6 comentarii

autor:

Pepene galben, umplut cu fructe

Pepenele galben si compotul, se lasa la frigider, cateva ore. Apoi, se ia pepenele galben, iar la

5 voturi    5 comentarii

autor:

Salata de fructe cu serbet lamaie si busuioc

Initial tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii

8 voturi    7 comentarii

autor:

Negresa cu nuci si sos de cafea

Nucile se curata, se prajesc usor, apoi se toaca mare, untul se taie cuburi, cacaoa se cerne peste

55 voturi    14 comentarii

autor:

Prajitura cu ciocolata si nuca (Snickers)

Mod de preparare foi: Albusurile le batem spuma tare cu zaharul.Adaugam zaharul in ploaie dupa

107 voturi    35 comentarii

autor:

Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca

Inainte de a face aceasta reteta, trebuie sa cititi instructiunile si trucurile pe care le-am scris

7 voturi    6 comentarii

autor:

Salata de paste cu legume si mozzarella

Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,

6 voturi    3 comentarii

autor:

Paste cu pesto de busuioc si spanac

Exceptand uleiul, se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana se formeaza o pasta. Se

1 vot    0 comentarii

autor:

Pizza Capriciosa

Intr-o ceasca punem drojdia cu zaharul, o lingura de faina si le acoperim cu 2-3 linguri apa calda.

15 voturi    4 comentarii

autor:

autor

Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti. Tocam marunt

35 voturi    15 comentarii

autor:

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

4 voturi    7 comentarii

autor:

Papricas de porc cu galuste

Spalam carnea si o taiem cubulete. Ceapa spalata si taiata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam

18 voturi    15 comentarii

autor:

Inghetata de zmeura cu bezea

Zmeura o spalam bine apoi o transformam in piure. Daca va deranjeaza semintele puteti sa o scurgeti,

2 voturi    1 comentariu

autor:

Terina de ciocolata alba cu fructe de padure

Ungem cu putin ulei o forma de chec si o tapetam cu folie de plastic intinzand-o cat mai bine. Rupem

11 voturi    2 comentarii

autor:

Inghetata de avocado,menta si lime

Avocado se curata si se stropeste cu zeama de la jumatate de lime. Intr-un blender se pune avocado

5 voturi    3 comentarii

autor:

Ardei conservati pentru iarna

Spalam bine ardeii, ii curatam de cotoare si ii oparim 2 -3 minute in apa clocotita cu putina sare

7 voturi    2 comentarii

autor:

Pasta de gogosari cu kapia

Spalam cateva stricle de la Prigat daca aveti si borcane mici cu apa fierbinte, apoi le punem la

1 vot    5 comentarii

autor:

Rosii organice conservate

Se spala rosiile, (se docojesc optional), se taie felii mari si se pun in borcanele sterilizate

46 voturi    24 comentarii

autor:

Aperitiv cu brânză și fistic

Blat: 1. Preîncălzești cuptorul la 150 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3.

2 voturi    0 comentarii

autor:

Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola

Spalati si tocati ierburile aromatice. Eu am pus o lingura de busuioc tocat, una de cimbru si una

7 voturi    4 comentarii

autor:

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

39 voturi    4 comentarii

autor:



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Biscuiti de tarate cu crema de avocado

Biscuiti de tarate cu crema de avocado

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

Discutii recente

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook