Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti. Tocam marunt

24 voturi    15 comentarii

autor:

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

3 voturi    7 comentarii

autor:

Papricas de porc cu galuste

Spalam carnea si o taiem cubulete. Ceapa spalata si taiata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam

16 voturi    14 comentarii

autor:

Aperitiv cu foietaj si bacon

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea

9 voturi    0 comentarii

autor:

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii

autor:

Rulada de porc cu carnat afumat

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem

8 voturi    3 comentarii

autor:

Tarta frageda cu capsuni

Pregatim aluatul cu o zi inainte. Untul moale il mixam cu praful de sare si zaharul. Adaugam oul

16 voturi    10 comentarii

autor:

Tarta rustica cu cirese

1. Pentru a face aluatul procedam astfel: punem faina, zaharul, si untul intr-un castron si framantam

8 voturi    4 comentarii

autor:

Biscuiti cu unt si fulgi de ovaz

Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam bine cu un tel, apoi adaugam

2 voturi    0 comentarii

autor:

Prajitura 'Regina Maria'

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul. Cand s-a format o spuma tare tare

185 voturi    33 comentarii

autor:

Strawberry Brownie with Vanilla Mascarpone Cream

Untul il topim la foc mic, adaugam cele doua tipuri de ciocolata rupte bucatele si amestecam pana

40 voturi    12 comentarii

autor:

Gogosele pufoase umplute cu gem

Untul se topeste in laptele cald.Adaugam drojdia,vanilia si ouale amestecand cu telul. Aceasta compozitie

41 voturi    28 comentarii

autor:

Biscuiti shortbread

Intr-un castron, se pune untul taiat cubulete si se adauga faina. Se framanta bine, dupa care se

36 voturi    10 comentarii

autor:

Gogosi pufoase

1. Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut. Restul de lapte il incalzim impreuna cu zaharul, atat

255 voturi    48 comentarii

autor:

”Triunghiuladă” cu cocos

Vă place cum sună ”triunghiuladă”? :)) Când am vrut să pun rulada la rece am

5 voturi    13 comentarii

autor:

Sufleu de cartofi

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep

27 voturi    35 comentarii

autor:

Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de

17 voturi    23 comentarii

autor:

Tortilla a la Gordon Ramsay

Curatati cartofii si taiati-i felii subtiri. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mare cu fund

14 voturi    7 comentarii

autor:



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie

Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie

1.Intr-un lighenas se pune faina amestecata cu amidonul alimentar iar in mijlocul ei se face o adancitura in care punem untul topit

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura cu aroma de citrice

Prajitura cu aroma de citrice

1.Se prepara blatul alb,mixand albusurile separate cu un praf de sare apoi cu zaharul turnat treptat ,coaja rasa.Se incorporeaza si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook