Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii

autor:

autor

Saramura de pui

Saramura de pui cu mamaliga mancam in fiecare vacanta de vara, cand mergeam la tara, la nasii mei.

8 voturi    9 comentarii

autor:

autor

Piept umplut si conopida sotata

Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa

38 voturi    6 comentarii

autor:

Negresa cu nuci si sos de cafea

Nucile se curata, se prajesc usor, apoi se toaca mare, untul se taie cuburi, cacaoa se cerne peste

55 voturi    14 comentarii

autor:

Prajitura cu ciocolata si nuca (Snickers)

Mod de preparare foi: Albusurile le batem spuma tare cu zaharul.Adaugam zaharul in ploaie dupa

107 voturi    35 comentarii

autor:

Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca

Inainte de a face aceasta reteta, trebuie sa cititi instructiunile si trucurile pe care le-am scris

7 voturi    6 comentarii

autor:

Salata de paste cu legume si mozzarella

Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,

6 voturi    3 comentarii

autor:

Paste cu pesto de busuioc si spanac

Exceptand uleiul, se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana se formeaza o pasta. Se

1 vot    0 comentarii

autor:

Pizza Capriciosa

Intr-o ceasca punem drojdia cu zaharul, o lingura de faina si le acoperim cu 2-3 linguri apa calda.

15 voturi    4 comentarii

autor:

autor

Dovlecei cu rosii si mozzarella

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent

42 voturi    11 comentarii

autor:

Ciuperci cu smantana

Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem

8 voturi    1 comentariu

autor:

autor

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita.

6 voturi    7 comentarii

autor:

Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti. Tocam marunt

30 voturi    15 comentarii

autor:

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

4 voturi    7 comentarii

autor:

Papricas de porc cu galuste

Spalam carnea si o taiem cubulete. Ceapa spalata si taiata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam

18 voturi    15 comentarii

autor:

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

4 voturi    5 comentarii

autor:

Pui cu salvie si legume

Pregatirea acestui pui cu salvie si legume este foarte usoara si rapida, adica odata curatate si

20 voturi    4 comentarii

autor:

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi. Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un

7 voturi    0 comentarii

autor:

Aperitiv cu foietaj si bacon

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea

9 voturi    0 comentarii

autor:

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii

autor:

Rulada de porc cu carnat afumat

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem

8 voturi    3 comentarii

autor:

Aperitiv cu brânză și fistic

Blat: 1. Preîncălzești cuptorul la 150 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3.

2 voturi    0 comentarii

autor:

Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola

Spalati si tocati ierburile aromatice. Eu am pus o lingura de busuioc tocat, una de cimbru si una

7 voturi    4 comentarii

autor:

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

38 voturi    4 comentarii

autor:



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

tzatziki reteta traditional greceasca

tzatziki reteta traditional greceasca

Tzatziki - sos cu iaurt Reteta traditional greceasca, care se pregateste in 10 minute. Se poate servi cu fripturi de pui, miel sau

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Paine de casa cu lapte si ulei

Paine de casa cu lapte si ulei

Punem toate componentele la temperatura camerei, in bucatarie, cu 1-2 ore inainte de preparare. Incalzim laptele. Preparam maiaua: Zdrobim

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje


Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook