788
retete

» » Aperitive cu peste

Aperitive cu peste

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Pastrav umplut cu somon

    Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul. Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline,

    23 comentarii

  • Sepie cu sos verde

    Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri de ulei de masline si se rumeneste la foc mediu-iute pe ambele parti 10-15minute.Intr-un recipient se pune usturoiul,uleiul de masline,patrunjelul tocat

    3 comentarii

  • Rulouri din peste

    Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider. Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste

    16 comentarii

  • Macrou afumat

    Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior. Se tin agatati la rece pe balcon sau

    46 comentarii

  • Plachie de crap taraneasca la cuptor

    Crapul se curata de solzi,intestine,se spala si se cresteaza pe ambele parti dupa numarul de portii dorite si se freaca cu putina sare.Se poate adauga in tava intreg sau bucati. Ceapa se taie pestisori,se pune intr-o tigaie cu o cescuta cu apa si se inabusa

    43 comentarii

  • Surimi pane umpluti

    Umplutura: Creierul spalat foarte bine, se fierbe 10 minute in apa cu sare. Clatesc, las la scurs 5 minute, incorporez un ou, condimentez. Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in

    14 comentarii

  • ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

    Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de arpagic sau de ceapă verde tocate mărunt, se sărează şi condimentează după gust. Eu am fiert peştele la aburi la Philips multicooker timp de 20

    2 comentarii

  • Scrumbie de Dunare marinata

    Apa si otetul se fierb ,iar solutia obtinuta se va lasa la racit. Scrumbia se curata de putinii solzisori pe care ii are,de intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala foarte bine,se zvanta si se taie in bucati de cca 2-3 cm grosime. Se aseaza

    16 comentarii

  • Platou cu salate

    Incorpram ingredientele pentru prima salata,le dam gust cu sare, piper, maioneza, asezam pe platou. Inorporam varza data pe razatoare cu maioneza, zeama de lamaie si sare dupa gust. Asezam pe frunza de salata verde,pe acelasi platou cu prima salata. Ornam

    15 comentarii

  • Placintele cu ton

    Prepararea retetei dureaza cateva minute,asa ca mai intai aprindem cuptorul.Tonul se scurge bine de ulei,se adauga sosul de rosii(bulionul),si se amesteca bine.Din acest amestec se adauga cate putin pe fiecare cerculet de coca.E important sa fie cat mai

    8 comentarii

  • Mic dejun cu peste

    Asez pe farfurie: o tartina de paine cu unt si sos tartar peste care asez creveti; o felie de paine cu salata de icre; pe cate o felie de lamaie asez cate 2 bucatele de somon respectiv, macrou. Stropim somonul si macroul cu zeama de lamaie. Servim

    8 comentarii

  • Pizza cu ton si anchoa

    Primul lucru,se pune anchoa la desarat in putin lapte.(eu am uitat si s-a simtit...)Se pregateste sosul de baza amestecand bulionul,sosul picant si condimentele.Se intinde sosul pe bazele de pizza,se adauga mozzarela,rosia feliata,tonul scurs bine de ulei,anchoa

    0 comentarii

  • Salata cu somon afumat

    Se fierb cartofii,morcovul si oul.Se lasa sa se raceascu putin si taie in cubulete mici.Maslinele se taie in patru,castraveciorii se taie marunt si se pun la scurs intr-o sita,impreuna cu mazarea.Somonul se taie in suvite micute.Intr-un castron mai mare

    6 comentarii

  • Mic dejun cu oua si pasta de peste  

    Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti intr-un blender conserva

    5 comentarii

  • Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

    Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu. Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu

    11 comentarii

  • Parjoale de peste

    Pestele se toaca,si pe rand se adauga toate ingredientele. Cu o lingura se ia umplutura si se prajeste in ulei incins.

    8 comentarii

  • Pasta italiana

    Se curata de oase sardinele si se zdrobesc cu furculita pana se obtine o pasta omogena. Se da cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu sardina bine. Se freaca untul spuma, se scurge apa care se va separa si se amesteca cu sardinele zdrobite si amestecate

    11 comentarii

  • Ansoa marinate cu masline

    Incepem cu prepararea pestelui.Eliminam capul si intestinele.Scoatem si sira spinarii si reducem in doua filete .Se procedeaza la fel cu fiecare peste in parte.Se spala si se clateste bine si se pune la scurs .Intr-un recipient adanc incepem sa asezam

    3 comentarii

  •   1   2   3   4   5   6   7   8   9 »
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: