»

Cuvinte cautate "negresa"

Retete culinare
  • Negresa cu branza de vaci

    Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom . Stafidele

    0 comentarii

  • Negresa pufoasa

    Incalziti cuptorul la 175 grade Bateti albusurile spuma tare. Intr-o craticioara la foc mic, puneti untul taiat bucatele si

    24 comentarii

  • Negresa

    Blatul: Intr-un caston se pun:faina,zahar,zahar vanilat, cacao,praf de copt,esenta de rom,un praf de sare.Se amesteca bine,se adauga

    12 comentarii

  • Negresa cu crema de vanilie

    Se separa albusurile de galbenusuri apoi albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste separat galbenusurile se freaca cu uleiul,

    8 comentarii

  • Negresa cu sos de ciocolata cu menta

    Ulalaaa ce desert minunat de gustos, ca sa nu mai spun ca se face instant aproape..:)  Deci...amestecam intr-un bol ingredientele

    8 comentarii

  • Negresă cu gem de afine şi bezea

    Frecăm untul moale la temperatura camerei cu 200 g zahăr şi un praf de sare. Adăugăm treptat gălbenuşurile. După o foarte bună

    3 comentarii

  • Negresa cu visine

    Untul moale la temperatura camerei se amesteca cu zaharul, ouale intregi si zaharul vanilat. Apoi se adauga cacao, faina, praf de copt. Toate

    2 comentarii

  • Negresa de post - Delicioasa !!!

    Se amesteca intr-un castron gemul, uleiul,zaharul, mirodeniile,cacaoa, apa minerala, nucile si stafidele, un praf de sare,bicarbonatul

    19 comentarii

  • Negresa cu aroma de cafea

    Intr-o cratita,amestecam laptele cu zaharul,pudra de cacao si cafeaua solubila.Punem pe foc si lasam pana da in clocot.Lasam 2-3 minute

    4 comentarii

  • Prajitura Alaska cu negresa

    Intr-o cratita se topeste ciocolata si grasimea vegetala,se ia de pe foc.Se adauga zaharul,ouale,unul cate unul,batand bine dupa fiecare.Se

    2 comentarii

  • Negresa economica de post

    O reteta simpla, cu putine ingrediente si mereu la indamana! Este delicioasa si chiar nu se simte ca este de post! O recomand cu drag! Intr-un

    1 comentariu

  • Negresa cu ness si cocos

    Facem o crema fina din untul moale la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare,nessul si la

    0 comentarii

  • Negresa de post cu visine

    Intr-o oala punem apa si zaharul si amestecam pana cand zaharul se topeste. Cand zaharul s-a topit luam oala de pe foc si punem apa

    0 comentarii

  • Negresa

    Blatul: Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaoa, galbenusurile unul cate unul, apoi si laptele, faina, praful de copt si se amesteca

    0 comentarii

  • Negresa cu gem acrisor de prune

    Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele

    0 comentarii

  • Negresa cu glazura de ciocolata

    Laptele,zahărul şi cacao se pun într-o cratiţă pe foc şi se fierb, amestecând mereu, până se obţine o cremă ca o smântână,

    26 comentarii

  • Negresa rapida

    Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in robotul de bucatarie, inclusiv ciocolata

    5 comentarii

  • NEGRESA

    Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine

    4 comentarii

  • Negresa Cu Kiwi Si Glazura De Albus

    1-Se amesteca laptele cu margarina topita si cana cu zahar pudra pana se topeste putin zaharul. 2-Se adauga praful de copt stins in

    2 comentarii

  • Negresa cu cocos

    Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam

    0 comentarii

  • Negresa cu gem

    Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45 de min la foc mediu. Din 3 linguri

    27 comentarii

  • Negresa de post

    Stafidele se pun in putina apa cu esenta de rom si praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau cu otet. Se amesteca apoi faina

    15 comentarii

  • Negresa clasica

    Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful de copt, apoi, rand pe rand,in

    43 comentarii

  • Negresa

    Zaharul, untul, laptele si cele 2 linguri de cacao se topesc la foc mic, pina dau in clocot. Din aceasta compozitie, se se pun de-o

    9 comentarii

  • Negresa

    Se mixeaza bine ouale cu zaharul, iar apoi adugam uleiul, laptele si gemul. Amestecam treptat pana se incorporeaza tot, iar apoi adugam

    5 comentarii

  • negresa cu banane

    ingredientele sunt pt o tava mai mica(eu am o tava patrata cca 25/25 ).daca faceti in tava mare de aragaz, 5 oua si la restul ingredientelor

    4 comentarii

  • Negresa cu ciocolata

    Intr-un vas,se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet.Se adauga cacao,uleiul si sarea.Se adauga esentele,faina

    2 comentarii

  • Prajitura Negresa cu cocos

    Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de zahar si cacao, amestecati bine pana

    7 comentarii

  • Negresă de post

    Într-un vas de mixer/ robot se adaugă toate ingredientele, mai puțin făina (gem/dulceață, ulei, apă, zahăr, zahăr vanilat,

    2 comentarii

  • Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

    Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine. Intr-un bol amestecati faina, cacao, praful de

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive