Foietajul se lasa la dezghetat lent, in frigider.
Cornete cu crema de vanilieBranza mascarpone se amesteca energic cu zaharul si smantana pentru frisca.
Tiramisu cu fructe de padureBiscuitii se sfarama sau se maruntesc cu ajutorul robotului.
Cheesecake cu merisoare si alunePerlele de tapioca se lasa la inmuiat in apa rece cca. 60 de minute, apoi se strecoara.
Budinca din perle de tapioca cu dulceata de capsuniPentru crema, se separa ouale, albusurile se pun intr-un vas incapator.
Tort Seherezada cu fructe de padureApa rece se pune la fiert impreuna cu sarea la foc rapid cca. 10 minute.
Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjelAluatul fraged sarat Linco se lasa la dezghetat in frigider, cca. 3 ore, apoi se intinde pe masa de lucru, se taie in formele...
Mini tarte cu crema de branza si jeleu de castravetiPulpa de miel se cresteaza pe alocuri, se maseaza cu uleiul de masline si se pune la prajit intr-o tigaie.
Pulpa de miel cu verdeturiCarnea de oaie se fierbe in apa putin sarata, cca. 25 de minute, se spumeaza dupa nevoie.
Supa din carne de oaieCarnea de porc si cea de pui, se spala apoi se portioneaza.
Tochitura din carne de porc si carnatiCeapa verde si ardeiul kapia se curata, se taie marunt si se pun la calit in vasul de ceramica.
Prepelite cu ananas si ciuperci la slow cooker Crock-PotCarnea se curata, se taie cubulete si se amesteca cu faina, apoi se pune la prajit, cca. 5 minute la foc iute cat sa prinda o...
Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradina la slow cooker Crock-PotAm executat o iahnie cu ciolan afumat.
Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-PotSe prepara un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Coaste glazurate la slow cooker Crock-PotBiscuitii se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie sau simplu sfaramitati de mana.
Cheesecake cu PomeloPrazul si ceapa se curata, apoi se taie rondele si se pun la calit in putin ulei si apa.
Mâncare de ciuperci pleurotus cu prazLegumele se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Ciorba de pui radauteanaVarza rosie se curata, apoi se scot cca. 12 bucati de frunze.
Sarmale din varza rosie cu carne de puiZarzavaturile se curata, se spala si se taie cubulete.
Supa de ardei umplutiPrazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curatate si maruntite se calesc in putin ulei de masline si apa.
Supa de praz cu carne tocata si branzaDovleacul si dovlecelul, ras se pun intr-un vas, cu fundul dublu, la calit impreuna cu zaharul.
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nucaPrazul curatat si taiat rondele, se caleste usor cu ulei de masline si putina apa.
Guguluf aperitiv din dovleacFoile de placinta se lasa la dezghetat in frigider cca. 30 minute.
Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocosOuale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare.
Prajitura cu caise si zmeuraSira spinarii se curata si se asaza intr-un vas incapator, recomandat ar fi unul de inox.
Friptura de mielDupa ce au stat la marinat bucatile de carne pentru ciorba, cca. 48 de ore, se scot din marinada.
Ciorba dulce de mielIn recipientul masinii de paine se pun: laptele, faina cernuta, sarea, zaharul, ouae, untul si drojdia.
Paine dulce cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise