Salata cu oua de prepelita posate

Salata cu oua de prepelita posate

Intr-o oala de dimensiune, sa zicem, mica spre medie, punem apa. Cam trei sferturi din volumul ei.

4 voturi    0 comentarii

autor:

Salata Nicoise

Salata Nicoise

Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le

6 voturi    4 comentarii

autor:

autor
Salata cu creveti si rosii cherry

Salata cu creveti si rosii cherry

Crevetii, daca ii cumparati prefierti, doar ii decorticati .insa le pastrati codita pentru aspectul

5 voturi    0 comentarii

autor:

autor
Salata de fructe

Salata de fructe

Taiati fructele in cuburi potrivite sau felii, jucati-va cu formele si culorile. Adaugati si alte

12 voturi    6 comentarii

autor:

Pepene galben, umplut cu fructe

Pepene galben, umplut cu fructe

Pepenele galben si compotul, se lasa la frigider, cateva ore. Apoi, se ia pepenele galben, iar la

5 voturi    5 comentarii

autor:

Salata de fructe cu serbet lamaie si busuioc

Salata de fructe cu serbet lamaie si busuioc

Initial tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii

8 voturi    7 comentarii

autor:

Ratatouille

Ratatouille

Intr-o tigaie, in uleiul incins caliti ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine translucida adaugati

3 voturi    1 comentariu

autor:

Sote aromat de fasole cu ardei

Sote aromat de fasole cu ardei

Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si sotam cca 30 secunde usturoiul tocat fin, impreuna

1 vot    1 comentariu

autor:

Salata de orez cu legume

Salata de orez cu legume

Mai intii amestecam bine mustarul boabe cu uleiul de masline,obtinem o pasta precum maioneza. Amestecam

13 voturi    3 comentarii

autor:

Negresa cu nuci si sos de cafea

Negresa cu nuci si sos de cafea

Nucile se curata, se prajesc usor, apoi se toaca mare, untul se taie cuburi, cacaoa se cerne peste

56 voturi    14 comentarii

autor:

Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca

Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca

Inainte de a face aceasta reteta, trebuie sa cititi instructiunile si trucurile pe care le-am scris

8 voturi    6 comentarii

autor:

Rulada cu mascarpone, ananas si papaya

Rulada cu mascarpone, ananas si papaya

Pasta decorativa 1. Pentru a face pasta decorativa mixam toate ingredientele bine. 2. Punem in

6 voturi    2 comentarii

autor:

Salata de paste cu legume si mozzarella

Salata de paste cu legume si mozzarella

Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,

6 voturi    3 comentarii

autor:

Paste cu pesto de busuioc si spanac

Paste cu pesto de busuioc si spanac

Exceptand uleiul, se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana se formeaza o pasta. Se

1 vot    0 comentarii

autor:

Pizza Capriciosa

Pizza Capriciosa

Intr-o ceasca punem drojdia cu zaharul, o lingura de faina si le acoperim cu 2-3 linguri apa calda.

15 voturi    4 comentarii

autor:

autor
File de pastrav cu piure de telina

File de pastrav cu piure de telina

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline. Peste

4 voturi    0 comentarii

autor:

autor
Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când pastele sunt gata, le treci

12 voturi    2 comentarii

autor:

Midii cu vin si busuioc

Midii cu vin si busuioc

In primul rand ne ocupam de midii. Ele trebuie sa fie inchise de tot. Cele care sunt deschise se

3 voturi    1 comentariu

autor:

Dovlecei cu rosii si mozzarella

Dovlecei cu rosii si mozzarella

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent

45 voturi    11 comentarii

autor:

Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana

Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem

8 voturi    1 comentariu

autor:

autor
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita.

7 voturi    7 comentarii

autor:

Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti. Tocam marunt

36 voturi    16 comentarii

autor:

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

6 voturi    7 comentarii

autor:

Papricas de porc cu galuste

Papricas de porc cu galuste

Spalam carnea si o taiem cubulete. Ceapa spalata si taiata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam

19 voturi    15 comentarii

autor:

Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata)

5 voturi    0 comentarii

autor:

Ciorba de praz cu dovlecel

Ciorba de praz cu dovlecel

Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati). Prazul se taie

3 voturi    0 comentarii

autor:

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii

autor:

Aperitiv cu foietaj si bacon

Aperitiv cu foietaj si bacon

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea

9 voturi    0 comentarii

autor:

Rotite de pui

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii

autor:

Rulada de porc cu carnat afumat

Rulada de porc cu carnat afumat

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem

8 voturi    3 comentarii

autor:

Aperitiv cu brânză și fistic

Aperitiv cu brânză și fistic

Blat: 1. Preîncălzești cuptorul la 150 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3.

2 voturi    0 comentarii

autor:

Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola

Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola

Spalati si tocati ierburile aromatice. Eu am pus o lingura de busuioc tocat, una de cimbru si una

7 voturi    4 comentarii

autor:

Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

45 voturi    4 comentarii

autor:

Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie, le intepam cu furculita. Branza

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura festiva caramel

Prajitura festiva caramel

Se bat albusurile cu zaharul pana se obtine o bezea tare, se amesteca cu nucile macinate.Praful de copt se amesteca cu faina si se toarna

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse


Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook