Carti de retete

Dragi utilizatori,
Special pentru voi, am pregatit o serie de carti virtuale in format .pdf, continand o selectie de retete culinare interesante, pe care le puteti avea mereu aproape. Puteti consulta aceste carti oricand, chiar si atunci cand nu aveti acces la internet, sau le puteti imprima. Daca doriti, le puteti personaliza cu numele dumneavoastra si o mica dedicatie pentru a le trimite cadou prietenilor dumneavoastra.

 

* "Retete traditionale romanesti" contine felurile de mancare de baza din bucataria tarii noastre.

* "Retete din bucataria internationala" este o compilatie de delicatesuri din faimoasele bucatarii italiene si franceze.

* "Retete culinare exotice" cuprinde specialitati culinare din tari precum Japonia, China, Mexic, Grecia, Tailanda.

* "Cartea de bucate 40 de retete SLOW COOKING - cel mai simplu mod de a gati" cuprinde cele mai bune retete pregatite de bloggerii culinari cu ajutorul aparatului de gatit Crock Pot.

* "Cartea de bucate 20 de retete de smoothie-uri delicioase si usor de gatit cu Blenderul personal Blend Active Pro" este o colectie de retete de bauturi sanatoase recomandate de bloggerii culinari.

* "Cartea de bucate 25 de retete de clatite delicioase si usor de pregatit la Panini Maker" iti ofera ocazia sa descoperi combinatii surpinzatoare ale delicioaselor clatite, in retetele pregatite de bloggeri culinari talentati.

Pentru a genera cartile dumneavoastra personalizate, alegeti mai intai cartea pe care o doriti. Puteti selecta o singura carte sau pe toate.

Completati formularul din partea de jos a paginii cu numele si adresa dumneavoastra de email. In campul "Comentariu", introduceti un text care va aparea pe coperta cartii electronice sub forma unei dedicatii cu semnatura dumneavoastra. Apasati butonul "Genereaza cartea personalizata" pentru a genera exemplarul dumneavoastra. Apoi, tot ceea ce aveti de facut este sa verificati casuta de mail pentru un link care va va duce la cartile dorite .


traditionale

Selecteaza

internationale

Selecteaza

exotice

Selecteaza

smoothie

Selecteaza

crockpot

Selecteaza

clatite

Selecteaza

express

Selecteaza

(Apare pe coperta cartii sub forma unei dedicatii cu semnatura dumneavoastra)(*) Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuiesc completate.