Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Din suc de lamaie, sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos. Taiem nucile caju bucatele mici

1 vot    1 comentariu
20 min

Oua prajite cu castravete in stil chinezesc

Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute. Asadar,

2 voturi    1 comentariu
20 min

Pui de baltă în sos iute

Gustul acestui tip de carne poate fi imbunatatit prin condimente si arome speciale. Iar eu astazi,

2 voturi    1 comentariu
30 min

Pui cu susan

Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte

6 voturi    6 comentarii
30 min
Vezi toate retetele >>

Am fost in Japonia datorita unui congres de Geologie care m-a sponsorizat in intregime, eu urmand sa-mi expun lucrarile stiintifice despre muntii vulcanici Calimani-Gurghiu-Harghita (Romania). Pentru ca am hotarat sa nu ma ating de mancarea europeana cat voi sta in Japonia, ci numai de mincarea traditionala, am cam facut “foamea”.

citeste in continuare »

Saptamana trecuta v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, care e mancarea voastra exotica preferata. Am primit tot soiul de raspunsuri si ne-am hotarat sa realizam un articol despre cele mai populare mancaruri exotice mentionate chiar de voi.

citeste in continuare »