Mulţumim celor 356
inimoși care au donat.

În luna copiilor pe gustos.ro, v-am pregătit un ghid de 100 de reţete sănătoase pentru copii! De data asta ghidului nu este gratuit, dar fiţi fără griji, nu strângem bani pentru noi, ci pentru cei care au mai mare nevoie de ei: copiii aflaţi în grija Fundaţiei Inimă de Copil din Galaţi. Hai să îi ajutăm pe micuţii de la Fundaţie să zâmbească! Donează 5 euro în conturile lor, noi îţi oferim un ghid complet de alimentaţie pentru copii, iar ei vor zâmbi din nou.

Fundația Inimă De Copil

Fundația Inimă de Copil este o organizație neguvernamentală inființată în decembrie 1996 prin Hotărârea Judecătoreasca nr 26 a Tribunalului Galați.

Începând din 1996 Fundația Inimă de Copil a ajutat la dezvoltarea, îngrijirea și (re)integrarea educativă și socială a copiilor HIV+, copiilor străzii, copiilor din familii sărace, din centre de plasament, cu dizabilități, tineri cu dizabilități sau din centre de plasament cu rezultate remarcabile și impact pe termen lung.

Din 1996 până în prezent acțiunile realizate de ei au avut un impact pozitiv asupra a peste 15000 de copii, tineri și membrii familiilor lor din județele Galați, Tulcea și Brăila.

În prezent Fundația Inimă de Copil oferă asistență directă către peste 300 de copii din familii sărace și în situație de risc și către peste 90 copii și tineri cu dizabilități sau cu HIV/SIDA.

Mai multe informații găsiți pe siteul fundației. (http://www.inimadecopil.ro)

Ne-au ajutat

Acest proiect a fost posibil cu ajutorul partenerilor noștri:

Sfatul parintilor Diversificare Parentime ProKid

Iată cum arată ghidul "100 de rețete sănătoase pentru copilul tău" (poți răsfoi primele 20 de pagini):