Pere cu sos de ciocolata

Am folosit pere din soiul bosc. Din acelea cu coaja subțire, maro și mai tare ca la alte soiuri. Am

4 voturi    3 comentarii
30 min

Pere îmbãtate în vin de Porto

Decojeste perele lãsând partea cu piciorusul intactã, taie baza perei putin sã stea in picioare. Într-o

5 voturi    1 comentariu
25 min

Prajitura vegana cu zmeura

Reteta e rapida si simpla, Madeline style. :)) Adica punem nucile de caju in robotul de bucatarie

7 voturi    3 comentarii
30 min

Inghetata de piersici cu piersici caramelizate

Trebuie să știți că această înghețată are o aromă fantastică! Să mai spun și de piersicile

8 voturi    4 comentarii
30 min
Vezi toate retetele >>

Când am văzut prima oară aceste imagini, nu ne-a venit să credem că sunt pictate şi nu sunt nişte fotografii foarte bune. Aşa că am căutat mai multe despre acest subiect şi iată povestea lor. 

citeste in continuare »

Datorită evoluţiei tehnologice rapide din ultimii ani, astăzi ne putem bucura de o mulţime de fructe chiar dacă este sau nu sezonul lor: mâncăm struguri sau caise din primăvară până în iarnă. 

citeste in continuare »

Parcă nicio altă lună nu este atât de bogată sau colorată cum e luna august. Ultimele săptămâni de vară ne îmbie cu pepeni, caise, zmeură, nectarine sau prune şi noi nu îi putem rezista. 

citeste in continuare »