Pere cu sos de ciocolata

Am folosit pere din soiul bosc. Din acelea cu coaja subțire, maro și mai tare ca la alte soiuri. Am

4 voturi    3 comentarii
30 min

Smoothie de capsuni

Pentru ca este vremea capsunilor, asa ca nu am mai stat pe ganduri si mi-am facut o portie sanatoasa

2 voturi    3 comentarii
5 min

Piersici si banane la gratar cu coniac si inghetata

Nectarinele le spalam bine, le taiem pe din doua si le scoatem samburele lemnos. Decojim bananele

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor

Mar copt cu cus-cus si coacaze

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se fierbe cus-cus-ul timp de 8 minute apoi se strecoara. Se

3 voturi    1 comentariu
1h
Vezi toate retetele >>

Când am văzut prima oară aceste imagini, nu ne-a venit să credem că sunt pictate şi nu sunt nişte fotografii foarte bune. Aşa că am căutat mai multe despre acest subiect şi iată povestea lor. 

citeste in continuare »

Datorită evoluţiei tehnologice rapide din ultimii ani, astăzi ne putem bucura de o mulţime de fructe chiar dacă este sau nu sezonul lor: mâncăm struguri sau caise din primăvară până în iarnă. 

citeste in continuare »

Parcă nicio altă lună nu este atât de bogată sau colorată cum e luna august. Ultimele săptămâni de vară ne îmbie cu pepeni, caise, zmeură, nectarine sau prune şi noi nu îi putem rezista. 

citeste in continuare »

Cookie Settings