»

ARLES BISTRO - LIBRARIE

Locatie: Cotroceni-Eroilor, Bucuresti - Str. Carol Davila, nr. 60

Alte restaurante din zona • 5 impresii despre restaurantul ARLES BISTRO - LIBRARIE • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • seb , 23 Septembrie 2009

  Din primavara 2009 s-au schimbat iar patronii dar au pastrat numele de taverna bradet.Nu stiu daca au facut bine tinand cont de "renumele" celor dinainte dar un lucru este cert: ambientul si mancarea sunt super!! Merita sa mergi, ospatarii sunt ok, servirea normala, preturile rezonabile, portiile mari! L-au renovat de curand si nu seamana nioci pe departe cu bodega de alta data...

 • Costi , 09 Iulie 2008

  Cei care avea bistro arles au vandut afacerea. Acum exista taverna Bradet, alta chestie total. Ce nu-mi place e mancarea. Daca inainte erau chestii misto si meniul ala de pranz ieftin si bun, acuma nu gasesti decat meniul de baza al romanului.

 • Alina Adumitroaei , 02 Iulie 2008

  Unica Bistro librarie din Romania ofera meniu complet pentru bunul gust. Iti poti construi singur pranzul din bufetul cald, cu doar 99.000/9,9 lei noi si poti cumpara carti ale editurii Tritonic cu 20% reducere fata de pretul de librarie.

 • ionescu marius , 24 Octombrie 2007

  sa stiti ca la arles totul s.a schimbat.incepand de la interior(adica ..mobilier negru,stergare pe pereti),la meniu.de ex. am vazut,o pe femeia de la vase,dupa ce a spalat wc.ul,s-a dus diresct in bucatarie la chiuveta in care a spalat legume(nu8 este o gluma,era usa deschisa).recomand celor ce obisnuiau sa vina la bistro,pardon...TAVERNA..sa-si gaseasca alt loc in care sa se poata relaxa.

 • ELENA PASCARIU , 23 Mai 2007

  STAU APROAPE DE BISTRO , ASA CA IL VIZITEZ DES. IL RECOMAND MAI ALES PENTRU ATMOSFERA INTIM-INTELECTUALA, PROPICE EVENIMENTELOR INTIME . NU E UN LOC DE FITE . ATMOSFERA E O.K. DAR MIE IMI PLACE MAI MULT EXTERIORUL , E MAI STILAT. MANCAREA E BUNA , PRETURILE ACCESIBILE , SERVICIUL SE MAI POATE IMBUNATATI .POATE CA SUNT SUBIECTIVA , DAR EU MA SIMT LA ARLES CA ACASA , DAR FARA A MAI FI NEVOITA SA SPAL VASELE ...4 STELE , SE MAI POATE IMBUNATATI ...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii