autor:

Fara foto

»

Bellagio Villa

Locatie: Dristor-Vitan, Bucuresti - Str. Vrejului nr. 21, sect. 3

Alte restaurante din zona

Un spatiu elegant, linistit, relaxant.
 • 8 impresii despre restaurantul Bellagio Villa
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Andreii , 29 Ianuarie 2015

  Recomand cu incredere acest restaurant mai ales cu inceputul anului 2015 deoarece personalil a fost schimbat si este foarte foarte om si servirea si mancare .

 • Fara foto
  Gabriela , 15 August 2014

  Am facut nunta la Villa Bellagio in iulie 2014 si a fost minunat. Recomand tuturor Miresicilor.

 • Fara foto
  Magda Balint , 31 August 2012

  Am avut nunta anul acesta la Bellagio si a fost cea mai buna alegere care puteam sa o fac. Eu si cei 140 de invitati am ramas frumos impresionati mai ales de terasa restaurantului care cred ca este cea mai frumoasa din Bucuresti.

 • Fara foto
  anca dumitru , 02 Septembrie 2011

  este un restaurant la care patronul iti promite marea cu sarea pana iti ia avansul, iar dupa incepe si iti spune ca nu se mai poate multe din promisiunile care ti le-a facut sau daca se poate se face contra cost. al doilea aspect este cu bauturile aduse de acasa -ajunse la restaurant se injumatatesc subit , si asta cred ca se intampla cu acordul patronului in concluzie va sfatuiesc sa va ganditi de 50 de ori pana sa alegeti aici-mai bn il lasati ca situatie de avarie-nu il recomand

 • Fara foto
  Adam , 15 August 2011

  Buna seara! O impresie foarte buna la inceput , dar sunteti incantati doar cu iluzii, nimic nu este cum pare, vi se spune ca se poate sa va faceti petrecerea afara pe terasa( asta la prima intalnire), dupa ce ii dai un avans incepe si iti spune ca nu se prea poate afara decat cu muzica in surdina dupa ora 23, asta pentru ca nu au autorizatie de functionare decat pana la ora 22. In incinta locatiei nu vor sa ti puna la dispozitie priza de 380(trifazic) decat daca iei formatia lor, sau dj lor, intr un cuvant o mare teapa. Sunteti mintiti ca locatia are capacitate de 150- 200 locuri, dar si asta este o mare teapa. Nu recomand acest local.

 • Fara foto
  luca , 05 Iulie 2010

  stie cineva al cui este acest restaurant ? cine sunt patronii ?

 • Fara foto
  nicu chioru , 25 Iunie 2010

  Sa o luam cu inceputul. Atmosfera este apasatoare, toti chelnerii stau si te privesc sa termini de mancat sa-ti faca nota, te grabesc,ca sa-ti ia banii unde mai pui ca toti clientii sunt bruneti, probabil din zona, nici nu incape vorba, cand ai nevoie de ceva nu este nimeni langa tine sau se fac ca nu te vad sau poti sa-i chemi de afara de la tigara si cand vin se uita mirati la tine de parca nu sunt in timpul serviciului. Manacarea este sub orice critica, nu mai vorbim de cei din bucatarie care sunt fara nici o pregatire si dupa ce astepti de iti trece si foamea o sa ramai mirat de ce iti aduc in farfurie; nu va recomand mancarea gatita, uleiul este supra-folosit si cu reziduri.

 • Fara foto
  asociatia bendis , 22 Iunie 2010

  Initial ambientul parea foarte placut, dar serviciile au fost sub orice critica, mai ales ca eram un grup mare si onorabil. Mancarea nu a fost grozava, chelnerii nu prea politicosi si, in general, asteptarile nu au fost pe masura pretentiilor...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol