»

BERESTROIKA

Locatie: Unirii, Bucuresti - Aleea Cauzasi, Nr 57, Sector 3

Alte restaurante din zona

Bine ati venit in fascinanta lume a berii brasate in casa dupa o retea ancestrala, o lume marcata de dragostea fata de feluri de mancare traditionale si internationale.

Bine ati venit intre batranele noastre ziduri, revitalizate, in care istoria incepe in urma cu aproape un veac. Beraria noastra este dotata cu echipamente produse de Brauhaus.

Lansata ca o revolta impotriva berii obisnuite, Berestroika imbie prin berea buna, naturala, fabricata in locatie proprie dupa retete originale si prin mancarurile gustoase, preparate traditionale (carnati germani autentici serviti cu mustar si bratkartofeln, ciolan de porc afumat cu fasole alba varza calita, snitel vienez, rasol de vita cu legume, supe variate - precum cea de dovleac, de peste, ori de bere cu branza, placinta de dovleac). Cei care-i vor calca pragul vor putea viziona live procesul de preparare a berii si se vor putea relaxa alaturi de prieteni intr-o atmosfera deosebita.
 • 2 impresii despre restaurantul BERESTROIKA
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Karina , 09 Septembrie 2013

  Am fost de curand la Berestroika, la terasa, pt ca este mai aproape de casa. Nu mai fusesem de mult... Am vazut ca s-a schimbat aspectul interior si cel exterior fata de cum era inainte, dar si personalul. In concluzie, au mancare mai gustoasa (cea mai buna pastrama si carnati de plescoi) si servicii mai bune. Au inceput sa organizeze evenimente cu muzica live, alta decat cea din anii trecuti. Pe terasa au montat reflector, pt vizionarea meciurilor. Asta m.a incantat foarte mult. E o schimbare in bine. Voi reveni cu siguranta impreuna cu prietenii!

 • Fara foto
  sorin popescu , 15 Decembrie 2011

  preparate bune; servicii bune; muzica buna ;berea foarte buna; locatia faina

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol