»

Biker's Club

Otopeni - Calea Bucureștilor, Otopeni, 075100

Alte restaurante din zona

Biker's Club este un restaurant/cafe unde gasiti cele mai delicioase retete autohtone, dar si mancaruri specifice austriecilor cum ar fi carnati austrieci grill sau Hot Doggy Kasegriller. ​ Este printre putinele localuri unde se poate gasi faimoasa bautura Paulaner​

"Real Food. Real Drinks. Real People", pentru ca la Biker’s Club “sfarsitul porcului este inceputul carnatului”, pentru ca aici nu mananci ca sa traiesti, traiesti ca sa mananci! Sa bei e un pacat, dar un suflet sanatos nu poate trai intr-un corp uscat ​.​ Cine mananca sanatos trebuie sa si bea pe masura​.​​ Iar ​oameni ​i sunt​ frumosi, veseli si sanatosi​. Aici po​ti uita ce ai spus, ce ai facut, dar niciodata cum te-ai simtit.

​Terasa localului ofera spatiu pentru orice fel de evenimente in aer liber, de la botezuri la petreceri private. Cladirea de tip rustic, cu doua etaje, ofera atat spatiu de concertat, cat si separeuri, pentru discutii prietenesti, intime.

Este un loc ideal pentru a-ti petrece timpul in aer liber, departe de agitatia orasului. Un loc plin de verdeata si umbra, perfect pentru familiile cu copii. Un loc racoros, cu mancare si bautura gustoase, ideal pentru petreceri cu prietenii.
 • 3 impresii despre restaurantul Biker's Club • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Iulian , 18 Iunie 2014

  Foarte misto afara cat despre mancare a cam scazut calitatea preturile fiind in continuare neschimbate.

 • Simion , 18 Iunie 2014

  Imi place la Biker's. Mai ales vara e un adevarat rasfat sa stai in liniste si sa savurezi o limonada cu o portie de mancare bine facute. Merg des aici chiar daca nu am motocicleta

 • Alexandra , 11 Iunie 2014

  Biker's Club e locul ideal in care te poti relaxa in liniste si iti poti rasfata papilele gustative in acelasi timp. Recomand! :-)

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii