autor:

Fara foto

»

Casa Alba Vaslui

Vaslui - Strada Stefan cel Mare, nr 43

Alte restaurante din zona

Casa Alba are placerea de a va invita sa petreceti clipe deosebite intr-un cadru intim cu ocazia diferitelor evenimente din viata dumneavoastra - mese festive, de protocol, intalniri de afaceri, dineuri sau pur si simplu o seara agreabila in compania celor dragi.

Va putem oferi atat preparate specific romanesti , cat si si preparate din bucataria internationala: gustari calde si reci, supe, ciorbe, consommeuri, creme, preparate din peste, vita, porc, pui. Pentru mai multe detalii puteti urmari meniul nostru .

La reusita unei ambiante cat mai placute participa si formatia restaurantului cu o gama diversa de melodii de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala.
Restaurantul Casa Alba va pune la dispozitie serviciul de catering pentru festivitati, receptii sau alte evenimente. Acest serviciu include toate facilitatile necesare pentru organizarea unui cadru festiv in spatii care nu sunt in mod special destinate acestui tip de eveniment.
 • 2 impresii despre restaurantul Casa Alba Vaslui
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  ana , 14 Septembrie 2009

  Aveti meniuri bune ,dar are dreptate fata care a scris mai sus sunteti prea scumpi ,sau profitati de ocazie ca sunteti in centrul orasului ,sunt prea scumpe preturile ptr un oras asa mic ,ca si apartamentele unul prefera sa cumpere in bucuresti sau in alta parte. Nu va pierdeti clientii, mai scadeti un pic preturile.

 • Fara foto
  luminitza , 23 Martie 2009

  Da, sunt fosrte bune mancarurile, dar eu cred ca sunt prea scumpe pt un oras asa de mic si saracacios.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol