»

Castello

Baile Felix - Baile Felix, jud Bihor

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Castello un restaurant pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune luxului şi serviciilor de calitate. Castello oferă la standarde înalte servicii de calitate exclusiv pentru evenimentele speciale din viaţa dvs. de la nunţi şi botezuri la conferinţe şi seminarii cu o capacitate de 400 locuri, o terasă exterioară şi o grădină ruptă din basm.
Castello mai dispune de un apartament nupţial cu jacuzzi şi camere pentru invitaţi, precum şi un meniu bogat şi divers romanesc si international.
 • 3 impresii despre restaurantul Castello • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Daria M. , 31 August 2012

  totul e minunat si frumos la castello, te simti ca o printesa intrand pe covorul rosu :x

 • Denise , 31 August 2012

  Atmosfera: minunata Servicii: cea mai buna calitate, servicii extraordinare Mancarea: mai mult de 10 ! Preturile: Bune, la asa un restaurant nemaipomenit :) Chelnerii: Simpatici toti, cu manusi albe, foarte de treaba Restaurantul: Nu stiu daca este unul mai frumos si elegant ca restaurantul Castello! Totul e ca in vis la Castello (sora mea a facut nunta in august 2011) - Poze: http://www.intuitivart.ro/portret/nunta/115/romina-si-lucian) Recomand fiecaruia acest restaurant minunat <3

 • mena , 01 Mai 2011

  atmosfera extraordinara;servicii de cea mai buna calitate.Pacat ca nu oferiti mai multe imagini deoarece totul este o bijuterie(de la intrare si pina la toalete nu am reusit sa gasesc ceva sa nu imi placa).De ce nu aratati oamenilor curtea unde si pietricelele de pe rondouri au un anumit aranjament,ca sa nu mai spun de boxele din curte care nu stiu cum au fost introduse in acele pietre.Am vazut un lucru de asemenea minunat:toti chelnerii aveau bun simt,erau draguti,aveau o tinuta impecabila(inclusiv manusi albe).Am fost aseara la o nunta si as reveni oricind cu mare placere.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

46 din
Baile Felix

Union

2 comentarii

Specific International