autor:

»

Chocolat

Locatie: Victoriei, Bucuresti - Calea Victoriei nr. 12 A

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Chocolat este un model retro de restaurant ca cel din Franta anilor '30, adica o combinatie intre cofetarie, brutarie, bistro si cafenea.
 • 15 impresii despre restaurantul Chocolat • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Zorba Buzunar , 16 Octombrie 2010

  cel mai bun d intre restaurantilor din bucaresti. Prajituri sunt delicioase

 • moatza , 17 Decembrie 2009

  Plusuri: mancare foarte buna, prajituri delicioase, chelnerite amabile, preturi acceptabile (ceva mai mari pentru dulciuri) Minusuri: cam inghesuit, neplacut pentru nefumatori, numar mic de chelnerite.

 • Minodora , 10 Noiembrie 2009

  Nu exista delimitare intre fumatori si nefumatori; pleci de acolo mirosind a tutun. Cauti o masa nimeni nu te baga in seama; mesele destul de inghesuite; am fost vineri, 6.11.2009, seara pe la 18-19, erau doar doua persoane care serveau, localul full, serviciul greoi; prajiturile bune, dar cam scumpe. Mie una nu mi-a placut. Cicolata calda slaba.

 • Nistor Alexandru , 27 Septembrie 2009

  Buna ziua ,,stimata doamna" Nicoleta! Eu sunt de parere ca dumneavoastra sunteti cea care nu stie cum sunt facute prajiturile la chocolat, pentru ca la noi niciun cofetar nu a stat doar o singura zi, iar daca cumva ati fost respinsa de catre cofetarul sef inseamna ca dumneavoastra nu ati fost in stare sa va ,,ridicati" si sa lucrati conform standardelor noastre de calitate si igiena impuse, desi ma indoiesc sa fi auzit vreodata de dumneavoastra! Ca sfat va recomand sa nu mai fiti invidioasa pe renumele si succesul nostru si pe viitor cand va veti mai duce sa va angajati ca si cofetar calificat cu o experienta considerabila in domeniu, ganditi-va de doua ori daca asumati acest post, pentru care trebuie sa mai aveti si o anumita daruire si pasiune.

 • NICOLETA , 10 August 2009

  Voi stiti cum sunt facute toate produsele de la chocolat??? .Laboratorul arata groaznic, conditiile de igiena 0000000. "Renumitii" cofetari care lucreaza acolo nu respecta nici un fel de reguli de igiena. Am lucrat acolo o singura zi si am plecat fara sa ma uit inapoi. Groaznic cum se lucreaza acolo.

 • Iulia M (Chef de cuisine) , 06 Iunie 2009

  Atmosfera placuta. Decorul te duce cu gandul la ani 30 - 40. Servire buna, iar produsele delicoase. Dar au preturi destul de piperate. :)

 • samoila tudorel
  samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 Mai 2009

  O fi"retro", dar este idem si la corectitunine!? E! Zona e vestita!

 • sandra (Bucatar) , 28 Mai 2009

  Angajatele cofetariei Chocolat Mosilor umfla notele de plata. 1. Am cumparat de acolo 4 prajituri - le-au ambalat in cutie fara sa le vad iar cand am ajuns acasa desi pe bon platisem 4 parajituri in cutie erau doar 3. 2. A doua oara cand am fost acolo am cumparat 6 pain-aux-chocolat, dand o hartie de 50 ron. Mi-au dat restul mai putin cu 10 ron si au trecut la urmatorul client, ca si cum mi-ar fi dat corect. Am asteptat rabdatoare fara sa zic nimic, lasand clientul urmator sa vorbeasca cu ele dar fara sa ma indepartez de tejghea si dupa un minut, vazand ca nu plec ci par ca mai astept ceva au mimat uimirea spunandu-mi ceva in genul "vai, ma scuzati, acum imi dau seama ca nu v-am dat restul bine mai devreme". 3. A treia oara m-am hotarat sa platesc cu cardul - am cumparat doua prajituri si cand mi-au dat bonul de tranzactie sa il semnez batusera cu 5 ron ma mult decat suma corecta. Am asistat la un nou "specatcol" in care domnisoara mi-a spus "vai, ce o fi fost in capul meu, am tastat mai mult si nu mi-am dat seama."

 • liuba_g (Chef de cuisine) , 21 Aprilie 2009

  Atmosfera foarte placuta, dulciurile sunt o nebunie! Ingrediente naturale, de calitate. Toate prajiturile sunt delicioase, la fel ciocolata calda, care este asa cum trebuie, consistenta, ca o crema putin mai lichida. Am mai comandat, in diferite imprejurari si cateva feluri de mancare, au fost absolut delicioase. Preturi destul de maricele, dar merita! Da, in unele seri vin cativa oameni de la un club de tango argentinian si danseaza... de obicei de destul de plin localul, e bine sa iti faci rezervare din timp.

 • Andreea Constantina Manciu
  Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 17 Aprilie 2009

  Prajiturile sunt o nebunie, atmosfera placuta si preturile sunt ok.

 • Simos (Chef de cuisine) , 25 Martie 2009

  Mie mi s-a parut totusi putin cam galagioasa atmosfera. Dar poate eram eu intr-o pasa mai proasta... in rest mi-a placut foarte mult :) Mai ales ciocolata calda :))

 • Zelma
  Zelma (Chef de cuisine) , 25 Martie 2009

  Deserturile sunt delicioase, si atmosfera foarte placuta. Mai demult, vineri seara se dansa tango argentinian, era ceva deosebit. Oricum, e locul meu preferat in Bucuresti de iesit la un pahar de vorba cu prietenii.

 • Florin Benciu (Bucatar) , 01 Octombrie 2008

  Daca vei sa ramai masca...da o fuga pana la CHOCOLATERIE;

 • elena , 13 Septembrie 2008

  Prajiturile sunt o nebunie, calitate foarte buna, preturi destul de mari insa...

 • Alina Adumitroaei , 03 Iulie 2008

  Este modelul restaurantului retro din anii '30.Foarte placuta atmosfera.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii