autor:

»

Corabia Piratilor

Mamaia - Mamaia Nord, in zona Hanul Piratilor, pe malul Lacului Siutghiol la 4 km de statiunea Mamaia

Alte restaurante din zona

Restaurantul are meniu variat si apartine Vilei corabia piratilor.Complexul Corabia Piratilor ofera conditii bune de cazare, fiind un club privat, intreaga suprafata a complexului fiind imprejmuita si pazita.Terasa si barul situate pe puntea corabiei intregesc imaginea aparte a clubului.
 • 6 impresii despre restaurantul Corabia Piratilor • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Vicentiu Caprita , 25 Martie 2015

  pozele nu sunt de actualitate, sunt din anul 2007. Mai multe informatii despre restaurantul Corabia Piratilor gasiti aici: www.corabia-piratilor.ro

 • Florin Olteanu , 05 Mai 2011

  preturi decente in anul 2010 la restaurantul Corabia Piratilor. de accea va recomand acest restaurant. am servit saramura de crap care este specialitatea casei si sincer sa fiu mi a placut. totusi se asteapta la masa cca 25-30 min cand restaurantul este plin.

 • Cosmin , 29 Iulie 2009

  Vad ca apar si polemici... Spre sfarsitul lui August o sa ajung si eu cu familia si niste prieteni acolo. Sper ca pana atunci sa fie rezolvate problemele legate de bucatarie (daca intr-adevar acestea exista). Partea cu modificarea la micul dejun nu ma deranjaza.

 • Cristi Bucatarul , 17 Iulie 2009

  Pt domnul Cristian, va rugam sa ne scutiti cu prezenta! nu avem nevoie de comentarii extra. Trebuia sa ne-o spuneti in fata dar v-a convenit sa mancati laturi mocca! Nici o portie de mancare nu s-a intors inapoi de la masa. sa va fie rusine ca nu ati avut curajul sa imi spuneti in fata chestia asta.

 • Cristian , 08 Iulie 2009

  Locatie excelenta , dotari bune , liniste , frumos …dar… O mare dezamagire…culinara! Incepand cu anul acesta , micul dejun se poate lua si in timpul zilei- tichetele sau tranformat in bonuri valorice pe care le poti folosi in orice perioada a sejurului (15 ron/zi/pers). Timp de trei ani micul dejun era acceptabil –Bufet suedez – nu vroiai , il pierdeai, no problem , nu simteai ca pierzi ceva…dar astfel , cu valoare , parka nu-ti vine usor sa renunti asa usor (ex: noi am fost 4 pers-60ron /zi )..asa ca mergeai pe punte si…..Comandai…. Ce vroiai …nu avem momentan , sau avem , dar nu va recomandam., si daca se nimerea sa aiba…era necomestibil…CRISTI Bucataru’….Dezastru…. Nici un fel de mancare comandat , nu poate fi catalogat aici pe gustos .ro, ca fiind mancare. Mai degraba laturi, sa-mi fie cu iertare , dar asa aratau toate felurile care trebuiau cat de cat pregatite si prelucrate (ciorbe, tochituri si in special pastele, iar paneurile….oribil , uleiuri vechi rancede-incredibil) Toate bune si frumoase in acest complex, dar cu parere de rau spun ca ….Bucataria trebuie ocolita….nu toata lumea vrea ...Gratar…!

 • Darius , 09 Mai 2009

  Locatie excelenta, ideala pentru familiile cu copii. Servicii foarte bune, plaja foarte curata si deloc aglomerata.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Mamaia Nord, in zona Hanul Piratilor, pe malul Lacului Siutghiol la 4 km de statiunea Mamaia
 • Oras:
  Mamaia
 • Telefon:
  0720 905 555; 0720 905 563; 0341 480 825
29 din
Mamaia

Iaki

2 comentarii

Specific Romanesc