»

Green Park

Bacau - Bacău, str. Aleea Parcului nr.5 (în parcul Cancicov)

Alte restaurante din zona

Dotat cu o grădină de vară şi trei saloane, Green Parc reprezintă locaţia ideală pentru organizarea de mese festive, petreceri private, întâlniri de afaceri, recepţii şi zile onomastice. Complexul este format din:
- Salonul Laguna cu o capacitate de 80 locuri pregatit pentru prezentari multimedia aflat la parter cu acces din Terasa este ideal pentru afaceri, cursuri sau prezentari.
- Salonul Parter cu o capacitate de 350 locuri, cu intrare de pe Terasa sau separat, foarte solicitat pentru nunti sau petreceri cu numar mare de invitati.
- Etajul restaurantului adaposteste un salon luxos cu peste 170 locuri la mese si un ring de dans mare, foarte apreciat pentru reuniuni dansante. O terasa mica, acoperita, cu o priveliste peste intreg parcul poate asigura un cadru minunat pentru o zi festiva.
- Gradina de vara, cu o capacitate de peste 400 locuri, este fara rezerva cea mai mare si selecta terasa din Bacau.
 • 4 impresii despre restaurantul Green Park
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • mirey
  mirey (Chef de cuisine) , 20 Aprilie 2010

  Pretul unui meniu depinde de ce alegi sa servesti in seara nuntii. Dar pregatesc fel de fel de aperitive, unul mai deosebit decat celalalt, asezat cu foarte mult bun gust.

 • Fara foto
  Munteanu Elena , 18 Octombrie 2009

  Cam la cat duce pretul unui meniu de nunta la acest restaurant?

 • mirey
  mirey (Chef de cuisine) , 28 Septembrie 2009

  Am fost la acest restaurant in mai multe ocazii. Am avut o nunta, o intalnire privata cu ocazia unui simpozion, iar recent am fost la ziua unui prieten de familie. Atmosfera este incantatoare, afara mesele sunt decorate cu foarte multe flori (aranjamente florare extraordinare), personalul foarte amabil iar preturile intr-adevar un pic mai mari decat atunci cand se numea ,,Rest. Parc''. Orice eveniment ai sarbatori acolo, cred ca este foarte placut.

 • zana b.
  zana b. (Chef de cuisine) , 01 Aprilie 2009

  Nu cunosc prea bine acest nou restaurant, ptr. ca acum s-au facut renovari si nu am mai calcat pe acolo ptr. ca e mult prea scump, dar ptr. cei cu bani merge. Este asezat intr-un spatiu placut in parcul central al orasului, arata bine, e inconjurat de multa verdeata. Seara pe terasa e foarte placut. Se organizeaza diverse petreceri, de la botez, zile de nastere, pana la nunti. Ce pot spune ca e o locatie placuta, dar ptr. mine putin cam scumpa. Mergeam acolo cand era vechiul restaurant, era mult mai accesibil, cei mai multi bacauani vara acolo ii gaseai, dar acum...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

47 din
Bacau

CURTEA VECHE

8 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol