autor:

Fara foto

»

Helin

Craiova - Calea Bucuresti, U10

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurant aflat in incinta hotelului Helin***.
 • 10 impresii despre restaurantul Helin
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  sorin , 14 Februarie 2010

  Am fost la un botez.Aerul conditionat insemna sa dea drumul la niste aerisitoare din geam.Cand se deschidea usa de la,,gradina de vara"(2 mese lesinate) se facea un curent de-ti venea sa pleci acasa.Fantana de ciocolata era de doi lei.Am incercat sa mancam dar ne-am oprit,era din ciocolata dintr-aia ieftina.Am urcat in camera.Nu avea mai mult de 15 mp.Daca asta este hotel de 4* inseamna ca am innebunit cu totii!!

 • Fara foto
  Roxana Dumitrache , 02 August 2009

  Am fost la o nunta la restaurantul hotelului Helin Aeropot.Asta e o locatie noua, am inteles ca s-a deschis in primavara asta...nu am cuvinte! sincer, nu cred ca exista asemenea sali de bun gust in Craiova. Acum am revenit la un botez in locatia din Calea Bucuresti si raman cu acceasi impresie placuta. Mancarea exceptionala, personalul deosebit de atent...ce pot spune, felicitari! Am sa revin cu alte comentarii dupa cazarea de asta seara, sper ca si camera sa fie tot asa de frumoasa precum restaurantele. Felicitari Helin!

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 31 Martie 2009

  Am petrecut de curind o aniversare la "Helin".Preparate din cele mai diverse,bauturi pe masura si preturi acceptabile.Promptitudinea personalului de serviciu m-a uimit.Merita sa serviti preparatele si de de ce nu si un vin cu buchet deosebit....

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 09 Martie 2009

  Restaurantul Helin iti ofera cele mai fine bauturi atit ca aperitiv cit si cele mai alese soiuri de vin iar ca desert preparate culinare originale servite intr-o maniera deosebita!

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 09 Martie 2009

  Eleganta deosebita,o varietae de preparate culinare si gustul deosebit al acestora,amabilitatea personalului si ospitalitatea ,preturi rezonabile te asteapata in fiecare zi la restaurantul Helin!

 • Fara foto
  Vlad Elena Cristina , 05 Septembrie 2008

  Atmosfera cred ca este cea mai frumoasa din toata Craiova, ospatarii sunt atenti, preparatele gustoase şi preturi potrivite. Fiind in cadrul unui hotel merge pentru orice eveniment, eu am fost la o petrecere particulara

 • Fara foto
  Mihaela76 (Chef de cuisine) , 25 Iulie 2008

  Arhitectura o recomanda cu siguranta in topul celor mai impunatoare cladiri din Craiova.

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 17 Iulie 2008

  Gust,rafinament,cu specific traditional romanesc si international,restaurantul Helin ofera clientilor sai preparate culinare,bauturi,deserturi si de ce nu un ambient de exceptie.Puteti petrece aici clipe minunate!

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 19 Iunie 2008

  Am fost la o nunta aici si vreau sa spun ca decorul a fost exceptional. Mancarea a venit repede si a fost foarte buna.

 • Fara foto
  Ion Padure (Chef de cuisine) , 16 Iunie 2008

  Am amintiri foarte frumoase d aici:)

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

33 din
Craiova

Plaza

5 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol