autor:

Fara foto

»

Restaurant Taiji

Sibiu - Bd. Victoriei nr. 34, Sibiu

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Maestrii bucatari Han Yuhai si Liu Jintao cunosc toate secretele artei bucatariei chineze, iar aspectul si savoarea preparatelor gatite de ei cu siguranta va vor delecta si vor satisface orice gust.

Restaurantul are o capacitate de 72 locuri dispuse in 3 saloane (12 locuri, 20 locuri, 40 locuri). Unul dintre saloane este pentru nefumatori.

Muzica in surdina, serviciile impecabile oferite de un personal tanar dar atent recrutat si instruit dupa modelul ospitalitatii asiatice reusesc sa induca acea armonie interioara de care avem atata nevoie.
 • 4 impresii despre restaurantul Restaurant Taiji
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Iulia` , 20 Noiembrie 2013

  Mai este deschis?

 • Fara foto
  Dana Macovei (Chef de cuisine) , 17 Iunie 2009

  E un restaurant bun, Mancarea e delicioasa, iar preturile accesibile. Atmosfera nu este chiar de restaurant chinezesc, dar preparatele te fac sa treci peste asta. In ceea ce priveste servirea, ar fi loc si de mai bine, dar e ok daca esti o fire mai rabdatoare :)

 • Elena
  Elena (Chef de cuisine) , 28 Aprilie 2009

  Intr-adevar un restaurant foarte bun, mai ales daca iti place mancarea chinezeasca. Salata de la inceput are un gust nemaipomenit, nu am mai mancat nicaieri asa ceva. Totusi ar mai avea ceva de lucrat pana sa fie un adevarat restaurant chinezesc.... Dar merita incercat.

 • Fara foto
  Adina (Bucatar) , 11 Martie 2009

  De fiecare data cand vizitez Sibiul ma opresc neaparat la Taiji, este decorat superb, eu chiar am simtit ca intru in acea atmosfera specific chinezeasca, decoratiunile sunt splendide, la calitatea serviciilor mi se pare ca mai au de lucrat, fata de Marele Zid din Brasov lasa de dorit, calitatea preparatelor este motivul pentru care ma intorc acolo, iar nivelul preturilor nu este foarte mare, mi se pare rentabil. Felurile mele preferate sunt puiul cu alune si pachetelele cu carne, am incarcat si alte preparate dar acestea sunt favoritele si in general imi place orice contine urechi de lemn...mi se pare ca ei le gatesc cel mai bine. iar acea salata din partea casei pe care o servesc la inceput ...e superba.Nu am un tip de eveniment ...pentru care sa-l recomand , mi se pare ca pur si simplu o cina acolo devine un eveniment:)

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol
Cookie Settings