autor:

»

Romanta

Neptun - Statiunea Neptun, la 450 metri de plaja

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul apartine hotelului Romanta 2** care este situat in Neptun, la 250 metri de gara, 1 km de centrul statiunii si la 450 metri de plaja "La Steaguri". Hotelul detine restaurant propriu, dar masa poate fi servita si in restaurantele Caraiman si Craiova, in sistem de bonuri valorice.
 • 5 impresii despre restaurantul Romanta • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Alexandra , 10 Septembrie 2008

  In felul acesta arata perdeaua din camera privita din balcon!

 • Alexandra , 10 Septembrie 2008

  Nu cred ca mai este nevoie de prea multe cuvinte!

 • Alexandra , 09 Septembrie 2008

  In legatura cu servirea as mai putea sa adaug ca intr-una din zile cand la pranz ni s-a adus ciorba in bol,acesta era murdar pe o parte, iar cand m-am uitat si la ceilalti am observat ca toate erau manjite de ciorba ca drept dovada ca n-a fost pusa cu polonicul, ci castronul bagat direct in oala, ceea ce este de-a dreptul strigator la cer...si tot "ritualul" acesta de servire se desfasura intr-un zgomot puternic de vase si tacamuri.

 • Alexandra , 09 Septembrie 2008

  Oare de ce nu prea exista fotografii din acest hotel? Va voi arata imediat! Am fost in august 2008 cu bilet prin sindicat, dar este prima si ultima data .Este cel mai urat hotel in care am fost vreodata: conditii mizerabile, totul este imbacsit, mancarea este prost gatita, mobila si mocheta din camere sunt vechi, peretii crapati si cum am stat la etajul 5 nici macar nu era cablu pt.televizor chiar daca as fi vrut sa solicit unul in camera, la baie nici n-as fi putut sa umblu fara slapi in picioare pt.k e de o mizerie rar intalnita si dupa spusele femeilor de servici chiar ar fi trebuit sa fiu multumita pt.ca la parter toate astea erau insotite si de un miros greu se suportat. Pot sustine cele afirmate mai sus cu fotografii pe care le voi posta pe internet caci este o bataie de joc, in schimb la intrarea in hotel totul pare in ordine, ba chiar mai mult, este amenajat in asa fel incat "sa-ti ia ochii"!

 • carmencita , 21 August 2008

  Nu recomand nimanui din tara asta sa organizeze o masa festiva sau sa consume mancare.Bonuri valorice exista numai pe spaga la acest hotel.Este o minciuna sfruntata pentru toate agentiile care posteaza ca la acest hotel poti manca pe bonuri valorice.Noi am fost in perioada 06.08.08-12.08.08 cazati la acest hotel dar nu am beneficiat decat de un meniu fix.Meniul fix consta din portii pentru tarile subdezvoltate:mic dejun-2 felii de cascaval taiate cu laserul - un ceai obosit,un gem la fel de obosit,iar de fiecare persoana erau numai 4 felii de paine de asemenea taiata cu laserul.Ospatarii foarte obraznici fara nici un fel de pregatire in domeniul alimentatiei publice(nu vorbim numai de liceu de specialitate ci si de alte cursuri).Era ca la o cantina a saracilor,trebuia sa te multumesti cu ce primesti.La masa de pranz sau seara nu aveam salata si nici desert comestibil,numai sticksuri sau biscuiti produsi de fratii nationalcarbotv.Nu cred ca si cei cu bonuri valorice consumau o mancare mai buna decat noi cei fara deoarece bucataria era comuna.Daca doriti sa consumati ceva comestibil sfatul meu ste Calul Balan.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Statiunea Neptun, la 450 metri de plaja
 • Oras:
  Neptun
 • Telefon:
  0241 488 206