»

The Brick

Ilfov - Aleea Paradisul Verde nr. 2, Complex rezidential Paradisul Verde, Corbeanca, Ilfov.

Alte restaurante din zona

Incepand cu 26 aprilie 2014 Restaurantul The Brick s-a redeschis, din dragoste și pasiune pentru bucătărie. Reinventand bucuria bunului gust in Paradisul Verde, The Brick este gata sa isi uimeasca vechii si noii prieteni.

Complexul beneficiaza de o suprafata de peste 1.000 mp, incluzand o minunata gradina, o superba piscina, un salon pe 2 nivele in care invitatii pot admira detaliile arhitecturii britanice cu aer colonial, un strop de eleganta si o lingurita de nebunie rezervata, in timp ce se bucura de o bucatarie ale carei ingrediente si preparate multumesc si cele mai fine gusturi. 

Este locul potrivit în care poți mânca sau poți savura o cafea, un cocktail, te poți întâlni cu un prieten sau un partener de afaceri, poți organiza o petrecere privată, o recepție, o lansare de produse noi...

The BRICK este alegerea ideala pentru evenimente personale sau corporate, nunţi şi botezuri, petreceri pentru copii sau evenimente private.
Va invitam sa va lasati ademeniti de intimitatea si eleganta locului si sa pasiti intr-un loc unde gustul imbina arta.

Un eveniment este unic in primul rand prin emotia celor care il imagineaza si a invitatilor care il traiesc. La imaginatia si asteptarile voastre, noi adaugam si un loc al detaliilor magice: un restaurant situat intr-o oaza de liniste si verdeata, care va ofera bucuria bunului gust.

Restaurantul The Brick va ofera un meniu diversificat, cu specific romanesc si international. Cu o capacitate de 100 de locuri in interior si 120 de locuri pe terasa, The BRICK va asteapta de marti pana duminica, intre orele 12 – 23.
 
Aveti acces la restaurant, lounge, salon de evenimente, terasa, bar, piscina, zona de agrement pentru copii.

Va asteptam cu mare drag,
Echipa THE BRICK!
 • 0 impresii despre restaurantul The Brick • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Aleea Paradisul Verde nr. 2, Complex rezidential Paradisul Verde, Corbeanca, Ilfov.
 • Oras:
  Ilfov
 • Telefon:
  0723.012.106