autor:

Truedelights

» » Retete de post

Cornulete cu rahat

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
o cana ulei, o jumatate cana cu apa, 25 g drojdie, 2 lingurite cu zahar, portocala rasa, vanilie, faina cat cuprinde, rahat -pentru umplutura, zahar farin vanilat-pentru finisare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

142 voturi

Mod de preparare

Se dizolva drojdia cu zaharul in apa,se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat.
Se coc 25-30 minute.
Cat sunt calde se dau prin zahar farin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete Fragede cu Rahat

Cornulete Fragede cu Rahat

1-Se freaca untul cu sarea si cu cele 2 lingurite de zahar pana devine cremos si moale. 2-Se adauga

15 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Incalzim putin laptele si il turnam peste unt. Amestecam foarte bine untul cu laptele - pana cand

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 35 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lacramioara Radacina , 29 decembrie 2015

    dar la cate grade va rog

  • Fara foto

    Viorica Colac , 25 martie 2015

    Da le fac si eu dar cind le fac de post pun bors si apa le umplu Cu gem de prune cu nuca

  • Steluta_Geangos

    Steluta_Geangos (Bucatar) , 24 martie 2015

    minunate

    • Fara foto

      Angela Bonea , 05 martie 2015

      Reteta va rog,......

    • Angelica_Neagu

      Angelica_Neagu (Bucatar) , 08 februarie 2015

      Buna ziua,dragele mele:eu,in loc de ulei am pus un pachet margarina si un pahar de smantana,au iesit,super....

    • Fara foto

      Alina N George Rusu , 28 ianuarie 2015

      nici mie nu mi-au iesit..

    • Fara foto

      marilena , 26 ianuarie 2015

      le am facut,foarte bune au fost :)

    • Fara foto

      Floryna Botezat , 07 decembrie 2014

      o cana de ulei,jumatate cana de apa si faina cat cuprinde.... "chef de cuisine" cana ii unitate de masura?

    • Fara foto

      Anik Stan , 21 noiembrie 2014

      cele mai bune cornulete iese cu untura si bors de putina, la mijloc gem de pruna cu nuca

    • Fara foto

      Lenuta Iftode , 04 noiembrie 2014

      asa este Anisoara eu le fac tot cu bors si in loc de ulei pun untura,ies grozave!

    • Fara foto

      Luci Bela , 03 noiembrie 2014

      Catalina Olteanu , salamul de biscuiti il poti face cu stafide, cubuletze de dulceatza de lubenitza si de coaja de portocale pe care ti le poti face singura

    • Anisoara_Busuioc

      Anisoara_Busuioc (Maestru bucatar) , 03 noiembrie 2014

      În loc de apă folosiți borș,ies mult mai bune

    • Fara foto

      Tudor Antonela , 17 decembrie 2013

      nici mie nu mi-au iesit..

    • Fara foto

      Catalina Olteanu , 16 decembrie 2013

      nici mie nu mi-au iesit..

    • Fara foto

      Rodica Andrei , 16 decembrie 2013

      rahat gasesti in piata obor la hala noua,la etaj .si in hala veche sunt destui comercianti care vind rahat destul de bun si proaspat

    • Fara foto

      @Mihaela Ela , 23 noiembrie 2013

      Bun gasit....am incercat si astazi sa fac aceste cornulete...la fel...aluatul este nisipos,cornuletele sunt inecacioase...nu cred ca foto corespunde cu reteta....poate ai mana mai buna ca mine si iti ies cornuletele...spor la treaba...

    • Fara foto

      Mihaela Ela , 23 noiembrie 2013

      Acuma am vrut si eu sa ma pun sa le fac ...dar parca m-ai pus pe ganduri ...

    • Fara foto

      Rsc Carmen , 22 noiembrie 2013

      In seara asta le-am facut...dar nu mi-au iesit ca cele din foto...a iesit un aluat gras si nisipos.....deci cand se spune faina cat cuprinde ce inseamna?ceva nu este in regula:coca mea sau foto postata...coca mea nu era alba era maronie....:))

    • Fara foto

      Maria Velcu , 22 noiembrie 2013

      nici mie nu mi-au iesit..

    • Fara foto

      Rsc Carmen , 22 noiembrie 2013

      Rahatul se gaseste in magazinele romanesti deschise in Italia sau centrele Carrefour...In aceste centre comerciale sunt multe produse romanesti incepant de la sunculita si terminand cu tocana de legume...

    • Fara foto

      maria popa , 22 noiembrie 2013

      in loc de apa eu am folosit bors si au iesit f. bune

    • Fara foto

      monica_sadean , 22 noiembrie 2013

      si eu fac; aceleasi ingrediente ,dar fara drojdie.sunt fff fragede.

    • Fara foto

      Anca Iacomi , 22 noiembrie 2013

      Pentru acest sfarsit de saptamana,le voi face si eu..:D cu gem de prune amestecat cu nuca pisata,din pacate rahatul nu-l gasesc nici eu..:D

    • Herman_Monica

      Herman_Monica (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      imi place! voi incerca si eu acesta reteta sa vad cum ies!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      Bine mai arata !

    • Fara foto

      Valy Ancuta , 07 noiembrie 2013

      va asigur, ies grozave, le-am incercat

    • Fara foto

      Leny Tanase , 07 noiembrie 2013

      nici mie nu mi-au iesit..

    • Fara foto

      Persida Chelaru , 07 noiembrie 2013

      super

    • Fara foto

      Maria Strecheanu , 06 octombrie 2013

      buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    • Fara foto

      Tudor Antonela , 05 octombrie 2013

      le voi incerca neaparat, dar voi pune dulceata in loc de rahat ca aici nu gasesc ....

    • Fara foto

      Monica Harosa Monica , 05 octombrie 2013

      bune rau multumim

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte fragede si frumos prezentate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Ce draguteeeeee, ce frumos prezentate! Salvam reteta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Foarte fragede si apetisante!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Foarte frumos prezentate aceste cornulete.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

142 voturi

Ingrediente

  • o cana ulei
  • o jumatate cana cu apa
  • 25 g drojdie
  • 2 lingurite cu zahar
  • portocala rasa
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • rahat -pentru umplutura
  • zahar farin vanilat-pentru finisare

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Rosii umplute cu fasole verde
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania