autor:

oana ceancu

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Fursecuri Limba pisicii

Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2014

Ingrediente
o cana de faina,, 150 unt,, 100 g de zahar pudra,, 2 albusuri de ou,, o mana de nuca pisata marunt (optional),, putin rom (optional),, 2 plicuri de zahar vanilat,, putina ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu tot zaharul pana la topirea acestuia, se adauga faina si amestecam bine; albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia rezultata, iar la final punem ceva nuca si putin rom.



Tava se pregateste cu hartie de copt, apoi aluatul se pune bastonase la distante egale deoarece acestea la temperatura ridicata se vor inmuia si le va trebui putin spatiu, apoi se baga la cuptorul incins timp de aprox. 10 minute (cand marginile fursecurilor se vor rumenii este semn ca acestea sunt facute).



Dupa racirea fursecurilor se va topi putina ciocolata si se vor orna dupa imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Limba pisicii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta Tatin cu mere

Tarta Tatin cu mere

Cuptorul se încinge la 200 grade C. Merele se curată de coaja și cotor, se taie in felii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura desteapta si mai desteapta

Prajitura desteapta si mai desteapta

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu putina sare si o parte din zahar(3-4 lg.) Galbenusurile,

71 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jasmine Maria , 13 august 2014

    ar trebui sa citesti cu atentie, nu sa arunci cu vorbele...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • o cana de faina,
  • 150 unt,
  • 100 g de zahar pudra,
  • 2 albusuri de ou,
  • o mana de nuca pisata marunt (optional),
  • putin rom (optional),
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • putina ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de oana ceancu
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarine