autor:

merisoare de padure

» » Salate

Icre de pastrav (conservare)

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2010

Ingrediente
icre de pastrav, sare, ulei (de masline)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

20 voturi

Mod de preparare

icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare. intr-un borcam pe pune succesiv cate un strat de icre cu un strat de sare. se taseaza cu spatele unei lingurite, pentru a scoate bulele de aer, iar deasupra se toarna un strat de ulei. se pastreaza in frigider cel putin 5 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de pastrav (conservare)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata rucola cu somon si mango

Salata rucola cu somon si mango

Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumnata si rozmarin

4 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata de macrou si hering marinat

Salata de macrou si hering marinat

Pestele marinat care este deja portionat se aseaza intr-un castron impreuna cu toate celelalte ingrediente

4 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Criconster , 12 noiembrie 2017

    Cum se face separarea boabelor de membrana care le acopera?

  • Fara foto

    Androne Mihai , 07 martie 2015

    am vrut modul de preparare nu de pastrare!

  • Fara foto

    nuky , 19 decembrie 2014

    Si totusi,se face salata din icre de pastrav?vad ca a mai intrebat cineva dar fara sa primeasca raspuns.

    • Fara foto

      violeta , 30 august 2014

      Nu stiam ca se pot face salata icrele pastravului.Cu stima,Violeta

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

      Ce frumoase sunt, parca-s margelute. Buna metoda de conservare.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

      Asa pastrez si eu icrele si se pastreaza foarte bine !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

20 voturi

Ingrediente

  • icre de pastrav
  • sare
  • ulei (de masline)

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Criconster

Cum se face separarea boabelor de membrana care le acopera?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet