Reteta postata pe: 18 octombrie 2010
Ingrediente
icre de pastrav, sare, ulei (de masline)
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare. intr-un borcam pe pune succesiv cate un strat de icre cu un strat de sare. se taseaza cu spatele unei lingurite, pentru a scoate bulele de aer, iar deasupra se toarna un strat de ulei. se pastreaza in frigider cel putin 5 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de pastrav (conservare)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele.
Salata o spalam bine sub jetul de apa,
2 voturi
3 comentarii
30 min
Cu 24 de ore punem pestele in apa la desarat si schimbam apa 2-3 ori. La fel punem cu 24 de ore nautul
12 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
violeta , 30 august 2014
Nu stiam ca se pot face salata icrele pastravului.Cu stima,Violeta
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012
Ce frumoase sunt, parca-s margelute. Buna metoda de conservare.
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011
Asa pastrez si eu icrele si se pastreaza foarte bine !