Pepenele verde este recunoscut pentru gustul sau dulce si racoros, dar si pentru multiplele sale calitati.
Salata de pepene verde cu haloumiCuratam perele de coaja si cu ajutorul unei lingurite, scobim cotorul cu grija, pentru a le mentine intregi.
Pere posate in vinIn borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de...
Compot de piersiciSpalam capsunile, le rupem coditele si le lasam sa se scurga de apa.
Trifle cu capsuneSpalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele.
Pepene galben umplut

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise