autor:

oana ceancu

» » Sosuri

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,, o jumatate de ardei capia verde,, o jumatate de ardei capia rosu,, o legatura mica de marar,, o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,, o lingura de ulei de masline,, sare,, piper verde boabe,, apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si nu este cazul la acest sos); restul de legume se toaca cat mai marunt cu robotul de bucatarie la o viteza redusa, sau cu un cutit, se pune uleiul si se freca bine cu legumele se toarna apa cat sa cuprinda legumele, se potriveste cu sare, apoi se iau 3-4 boabe de piper se zdorbesc in mojar si de arunca peste amestec.



Mananci de te lingi pe degete!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi pentru cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesto de busuioc

Pesto de busuioc

Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie

4 voturi    1 comentariu
5 min
Sosuri
OSTROPEL DE PUI

OSTROPEL DE PUI

Pulpele se spala, se zvanta, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins. Separat se pregateste

44 voturi    5 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jasmine Maria , 26 iunie 2014

    nup, nu se fierbe, il lasi natur... este ca o pasta din legume tocate marunt ...atunci cand mamanci trebuie sa simti aroma fiecarei legume

  • Fara foto

    Ella Radulescu , 24 iunie 2014

    Pai si nu se fierbe acest sos???

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,
  • o jumatate de ardei capia verde,
  • o jumatate de ardei capia rosu,
  • o legatura mica de marar,
  • o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper verde boabe,
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de oana ceancu
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Se spala dovlecelul, se taie pe lung si se inlatura mijocul (zona cu seminte); se pune o felie suptire

4 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Muschi de vita in sos rosu