autor:

oana ceancu

» » Sosuri

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,, o jumatate de ardei capia verde,, o jumatate de ardei capia rosu,, o legatura mica de marar,, o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,, o lingura de ulei de masline,, sare,, piper verde boabe,, apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si nu este cazul la acest sos); restul de legume se toaca cat mai marunt cu robotul de bucatarie la o viteza redusa, sau cu un cutit, se pune uleiul si se freca bine cu legumele se toarna apa cat sa cuprinda legumele, se potriveste cu sare, apoi se iau 3-4 boabe de piper se zdorbesc in mojar si de arunca peste amestec.



Mananci de te lingi pe degete!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi pentru cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Ciupercile se curata

3 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie

Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie

1. Inlazeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jasmine Maria , 26 iunie 2014

    nup, nu se fierbe, il lasi natur... este ca o pasta din legume tocate marunt ...atunci cand mamanci trebuie sa simti aroma fiecarei legume

  • Fara foto

    Ella Radulescu , 24 iunie 2014

    Pai si nu se fierbe acest sos???

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,
  • o jumatate de ardei capia verde,
  • o jumatate de ardei capia rosu,
  • o legatura mica de marar,
  • o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper verde boabe,
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de oana ceancu
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Se spala dovlecelul, se taie pe lung si se inlatura mijocul (zona cu seminte); se pune o felie suptire

4 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Tocanita De Porc