autor:

oana ceancu

» » Sosuri

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana ceancu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,, o jumatate de ardei capia verde,, o jumatate de ardei capia rosu,, o legatura mica de marar,, o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,, o lingura de ulei de masline,, sare,, piper verde boabe,, apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si nu este cazul la acest sos); restul de legume se toaca cat mai marunt cu robotul de bucatarie la o viteza redusa, sau cu un cutit, se pune uleiul si se freca bine cu legumele se toarna apa cat sa cuprinda legumele, se potriveste cu sare, apoi se iau 3-4 boabe de piper se zdorbesc in mojar si de arunca peste amestec.



Mananci de te lingi pe degete!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi pentru cotlete de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pastă de susan - Tahini

Pastă de susan - Tahini

Se pun seminţele de susan într-o tigaie la foc mic, mestecând tot timpul pentru că se prăjesc

1 vot    1 comentariu
59 min
Sosuri
Macaroane cu branza si jambon

Macaroane cu branza si jambon

Puneti apa cu putina sare la fiert si gatiti macaroanele. Cand sunt gata le spalati bine sub apa

18 voturi    13 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jasmine Maria , 26 iunie 2014

    nup, nu se fierbe, il lasi natur... este ca o pasta din legume tocate marunt ...atunci cand mamanci trebuie sa simti aroma fiecarei legume

  • Fara foto

    Ella Radulescu , 24 iunie 2014

    Pai si nu se fierbe acest sos???

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi/ 4-5 bucati usturoi verde,
  • o jumatate de ardei capia verde,
  • o jumatate de ardei capia rosu,
  • o legatura mica de marar,
  • o rosie medie coapta/ doua linguri de sos de rosii,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper verde boabe,
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de oana ceancu
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Taietei de casa

Taietei de casa

Se bate oul, se adauga praful de sare si faina, amestecam bine pana cand aluatul devine ferm si nu

14 voturi    15 comentarii
10 min
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Se spala dovlecelul, se taie pe lung si se inlatura mijocul (zona cu seminte); se pune o felie suptire

4 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Maioneza