In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
<   Inapoi la interviu
Cuburi aperitiv

Cuburi aperitiv

Va prezint un aperitiv de exceptie, gustos si aspectuos si foarte potrivit pentru mesele festive.

Ingrediente

4 felii paine integrala de secara
200 gr crema de branza
100 gr telemea
50 gr unt
50 gr smantana
1 ardei gras rosu
1 plic gelatina

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare.

Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie. Intr-o tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii. Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase.

Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore. Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry