In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
20
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Cristina Toth
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Cristina Toth
Craciunul fara cozonac cu nuca este de neimaginat!


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Cristina Toth
INGREDIENTE: 1 kg ficat, inima si plamani porc 1 kg carne din pulpa porc 2 cepe tocate 100 g orez 1 ou intestine groase sare piper cimbru PREPARARE: In primul rand curatam si spalam intestinele de porc si apoi le lasam intr-un vas cu apa si otet astfel incat sa ne asiguram ca indepartam ...
Cristina Toth
Tortul diplomat cu fructe este un deliciu absolut! Nu este greu de facut, nu necesita operatiuni complicate, asa ca trebuie sa il incercati neaparat… INGREDIENTE: 16 g gelatina 1 portocala mica 6 galbenusuri de oua 200 g zahar 1 lingura faina 1 lingurita esenta vanilie 300 ml lapte 400 ...
Cristina Toth
Atat de simplu de preparat si atat de delicios, incat ar fi mare pacat sa nu incerce chiar si cei care nu au rabdare, sau nu vor sa piarda timp, cu framantatul aluatului, sa faca un cozonac de sarbatori. INGREDIENTE: (pentru 2 cozonaci) 3 oua 350 g zahar 500 ml lapte caldut – spre cald (nu ...
Cristina Toth
INGREDIENTE: 1 stiuca mai mare (minim 1 kg) 3 oua 100 g franzela 1 ceapa mare 50 g slanina afumata 3 catei usturoi 1 legatura mica marar sare piper 50 ml ulei 1 ceasca vin cateva linguri de apa PREPARARE: Curatam bine pestele de solzi si intestine. Cu un cutit bine ascutit desprindem ...