In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
08
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Isabela Dobrin
Pentru cu bunicii mei stau intr-o zona viticola, ador foarte mult strugurii. De toate soiurile, negri, albi, toti sunt gustosi, bobitele plesnesc in gura de copti ce sunt si foarte dulci. Dinspre bucataria bunicii vine un miros placut de sarmale in foi de vita. Sunt cele mai bune din intreaga lume, nimeni ...
Bettina Besoiu
Un tort deliciosss, cu multăăă brânză. Love it, love it, love it :) Se prepară foarte foarte uşor, doar se amestecă toate ingredientele pentru aluat, respectiv pentru crema de brânză. Îl puneţi la cuptor şi apoi vă înfruptaţi în voie Ingrediente (pentru o formă rotundă cu pereţi ...
Isabela Dobrin
Pentru 4 persoane Preparare 30 minute Dificultate medie Coacere 1 h 30 minute Ingrediente: - 6 snitele de porc - 2 legaturi mari de patrunjel - 1 lingura seminte de pin - 3 linguri ulei de masline - 1 catel de usturoi - sare, piper - 70 g parmezan ras - 4 cartofii medii - 1 ardei capia ...
Bettina Besoiu
Ingrediente: 2 cartofi mari, 1 cutie fasole boabe roşie sau albă, 300 g sfeclă, maioneză dintr-un ou (1 gălbenuş, sare, 1 linguriţă de muştar, 200 ml ulei), 125 g iaurt, sare, piper, praf de usturoi Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se taie în jumătate ...
Ideea de sarbatori a zilei
Nucile tocate grosolan si alunele le punem in cuptor sa se rumeneasca putin. Amestecam laptele praf cu cacao.
Citeste mai mult
08 Decembrie