7 curiozitati despre homar

7 curiozitati despre homar

  Stim despre homar ca este un preparat de lux, cu un pret destul de condimentat,

0 voturi   2 comentarii
Curiozitati culinare
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Cat imi place mazarea... mai ales cum o face un unchi de-al meu, de as manca doar asta

10 voturi   1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

autor:

Tarta cu frisca si ciocolata

Tarta cu frisca si ciocolata

1. Preparam blatul astfel: intr-un castron punem faina, sarea, zaharul, untul taiat cubulete

10 voturi   4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

autor:

5 greseli de evitat cand folosim uleiul de masline

5 greseli de evitat cand folosim uleiul de masline

Uleiul de masline aduce foarte multe beneficii sanatatii si este recomandat sa il utilizam

3 voturi   5 comentarii
Sfaturi practice
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam

10 voturi   6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

autor:

Cheesecake cu prune si bezea

Cheesecake cu prune si bezea

Biscuitii zdrobiti intr-un robot de bucatarie (sau dati prin razatoare) ii amestecam cu

7 voturi   7 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

autor:

Vezi cum poti transforma pizza intr-un tort delicios

Vezi cum poti transforma pizza intr-un tort delicios

Probabil ca cei mai multi se gandesc la ciocolata si frisca atunci cand rostim cuvantul

2 voturi   1 comentariu
Sfaturi practice
Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri. 2. Pastele

14 voturi   2 comentarii
1h 30 min
Retete cu paste de la bloggeri

autor:

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Intr-un bol mixam sau batem cu un tel albusurile cu un varf de sare. Adaugam zaharul si

10 voturi   7 comentarii
3h 30 min
Torturi

autor:

Tot ce trebuie sa stim inainte de a pune varza la murat

Tot ce trebuie sa stim inainte de a pune varza la murat

Una dintre activitatile culinare cele mai populare din luna octombrie este pusul verzei

5 voturi   9 comentarii
Sfaturi practice
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva

7 voturi   3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

autor:

Prajitura Noire

Prajitura Noire

1. Topiti 75 gr unt la temperatura mica. Zdrobiti biscuitii intr-un robot de bucatarie.

43 voturi   26 comentarii
1h
Prajituri

autor:

5 solutii pentru a gati mai bine

5 solutii pentru a gati mai bine

Toata lumea face greseli in bucatarie: fie ca am ars friptura, am sarat prea tare mancarea

3 voturi   5 comentarii
Sfaturi practice
5 condimente cu beneficii miraculoase asupra sanatatii

5 condimente cu beneficii miraculoase asupra sanatatii

Le folosim intotdeauna la gatit: scortisoara pentru prajituri, tumernic pentru legumele

5 voturi   1 comentariu
Curiozitati culinare
Cum sa faci o tarta inedita in 9 pasi simpli

Cum sa faci o tarta inedita in 9 pasi simpli

  Tarta floarea soarelui este un preparat foarte deosebit cu care iti vei impresiona

21 voturi   13 comentarii
Sfaturi practice
Rulada de porc cu ciuperci

Rulada de porc cu ciuperci

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem

2 voturi   4 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

autor:

Invata sa faci cea mai creativa rulada

Invata sa faci cea mai creativa rulada

Toata lumea iubeste ruladele! Din fericire nu sunt nici dificil de facut, si ne putem

6 voturi   3 comentarii
Inapoi la scoala
Ithaa, primul restaurant subacvatic din lume

Ithaa, primul restaurant subacvatic din lume

Te-ai gandit vreodata sa iei masa la 5 metri sub ocean? Si nu, nu este o gluma. Acum

5 voturi   3 comentarii
Curiozitati culinare
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul curatat de seminte si decojit, il radem. Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa,

8 voturi    12 comentarii

autor:

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Initial am vrut sa prepar doar un sos de ciuperci, dar avand destula materie prima, am sfarsit prin

4 voturi    3 comentarii

autor:

Supa de rosii coapte

Supa de rosii coapte

Rosiile se spala si se taie in doua. Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul

4 voturi    7 comentarii

autor:

Pui Marsala

Pui Marsala

Am folosit pana acum Marsala doar la tiramisu, chiar ma intrebam ce sa mai fac cu el ;)) am avut

0 voturi    3 comentarii

autor:

autor
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    2 comentarii

autor:

Muschiulet de porc cu sos de prune

Muschiulet de porc cu sos de prune

Muschiuletul de porc il spalam apoi il stergem cu un prosop absorbant. Il ungem cu 2 linguri ulei,

15 voturi    8 comentarii

autor:

Ardei conservati pentru iarna

Ardei conservati pentru iarna

Spalam bine ardeii, ii curatam de cotoare si ii oparim 2 -3 minute in apa clocotita cu putina sare

6 voturi    2 comentarii

autor:

Pasta de gogosari cu kapia

Pasta de gogosari cu kapia

Spalam cateva stricle de la Prigat daca aveti si borcane mici cu apa fierbinte, apoi le punem la

0 voturi    8 comentarii

autor:

Rosii organice conservate

Rosii organice conservate

Se spala rosiile, (se docojesc optional), se taie felii mari si se pun in borcanele sterilizate

10 voturi    24 comentarii

autor:

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se

3 voturi    6 comentarii

autor:

Budinca cu ravioli si verdeturi

Budinca cu ravioli si verdeturi

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute. Cand

1 vot    2 comentarii

autor:

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

7 voturi    7 comentarii

autor:

autor
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-o oala mai mica, de 1 L,se rupe in bucati ciocolata,peste ea se pune smntana si apoi se pune

23 voturi    17 comentarii

autor:

Prajitura Greta Garbo

Prajitura Greta Garbo

Am frecat drojdia cu zaharul pana s-a lichefiat.Am adaugat untul la temperatura camerei,cele doua

94 voturi    27 comentarii

autor:

Prajitura cu nectarine

Prajitura cu nectarine

Se unge forma de tort cu untul scos din timp din frigider pentru a se inmuia putin.Nectarinele se

38 voturi    23 comentarii

autor:

Budinca de gris

Budinca de gris

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana cand obtinem o spuma aerata dupa care adaugam

26 voturi    34 comentarii

autor:

Chec zebrat -reteta simpla

Chec zebrat -reteta simpla

Procesul tehnologic este foarte simplu. La aceasta reteta nu este nevoie de separarea albusurilor

10 voturi    15 comentarii

autor:

Placinta cu dovleac si stafide

Placinta cu dovleac si stafide

Foaia am facut-o amestecand intr-un castron toate ingredientele.Am framantat pana nu s-a mai lipit

6 voturi    3 comentarii

autor:

Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce

525 voturi    50 comentarii

autor:

Tochitura dobrogeana

Tochitura dobrogeana

1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. 2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge.

127 voturi    31 comentarii

autor:

Mancare de pui cu cartofi si masline

Mancare de pui cu cartofi si masline

Se dezoseaza pieptul de pui,se spala ,se lasa la scurs si apoi se taie bucati potrivite pe care

3 voturi    3 comentarii

autor:

coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Inapoi la scoala
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Barcute cu branza si mac

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook