Salata cu oua de prepelita posate

Intr-o oala de dimensiune, sa zicem, mica spre medie, punem apa. Cam trei sferturi din volumul ei.

4 voturi    0 comentarii

autor:

Salata Nicoise

Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le

4 voturi    4 comentarii

autor:

autor

Salata cu creveti si rosii cherry

Crevetii, daca ii cumparati prefierti, doar ii decorticati .insa le pastrati codita pentru aspectul

3 voturi    0 comentarii

autor:

autor

Copanele de pui cu ciuperci si usturoi

Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti. Tocam marunt

15 voturi    13 comentarii

autor:

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

3 voturi    7 comentarii

autor:

Papricas de porc cu galuste

Spalam carnea si o taiem cubulete. Ceapa spalata si taiata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam

13 voturi    11 comentarii

autor:

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu

autor:

Turtite de dovlecel

Totul se face foarte repede, aveti nevoie de robot si razatoare ca sa mearga treaba struna. Daca

17 voturi    8 comentarii

autor:

Bruschete cu rosii

Ceva simplu si fresh, de weekend. Fara alte introduceri, bruschete cu rosii. Se pot servi alaturi

13 voturi    2 comentarii

autor:

Tort diplomat

Gelatina se pune la inmuiat in apa ca sa treaca putin peste ea. Se freaca galbenusurile cu zaharul

33 voturi    16 comentarii

autor:

Tort black&white

Laptele se imparte in cantitati egale in doua vase. Ciocolata alba se rupe in bucati mici si se adauga

15 voturi    12 comentarii

autor:

Rulada cu mascarpone, ananas si papaya

Pasta decorativa 1. Pentru a face pasta decorativa mixam toate ingredientele bine. 2. Punem in

5 voturi    2 comentarii

autor:

Tiramisu la cupa

Se separa ouale. Galbenusurile se bat foarte bine cu zaharul. Se pun apoi mascarpone si esenta de

19 voturi    13 comentarii

autor:

Prajitura cu foi napolitana si crema caramel

Prepararea cremei: Se freaca bine 200 gr de zahar cu untul sau margarina, se adauga ouale si nuca

107 voturi    45 comentarii

autor:

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii

autor:

Prajitura Mon cheri

Alegeti sa preparati crema intai, intrucat frisca se bate mai bine daca nu este foarte cald in bucatarie! Gelatina

29 voturi    17 comentarii

autor:

Zebra

se impart ingrediente pt fiecare foaie cate: 6 albusuri, 7 linguri zahar, 6 linguri nuca, 3 linguri

20 voturi    33 comentarii

autor:

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Blat: se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

42 voturi    35 comentarii

autor:



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Cotlete de miel aromate

Cotlete de miel aromate

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant. Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu cocos

Prajitura cu cocos

Se face un aluat din fulgii de cocos, zahar, faina, vanilie, stafide si vin, in care s-a stins praful de copt. Se aseaza intr-o tava

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook