»

Casa cu tei

Craiova - Str.Amaradiei ,nr.4

Alte restaurante din zona

Un mix de excepţie între bucătăria moderna şi clasică, ce include specialităţi mediteraneene şi feluri tradiţionale româneşti.
Meniul, ce conţine specialităţi recunoscute şi creaţii originale ale bucătarilor , lista de vinuri premiate atent alese şi servirea impecabilă, reprezintă o ofertă de nerefuzat atât pentru prânzuri, cine, cocktail-uri, cât şi pentru evenimente speciale de orice tip.
Elegantul restaurant al hotelului Casa cu tei este locul potrivit pentru o călătorie gastronomica, ce vă va face să vă întoarceţi de fiecare dată cu plăcere. Veţi fi încântaţi de atmosfera caldă şi ambientul rafinat.
 • 6 impresii despre restaurantul Casa cu tei • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • VICTORIA , 13 Iunie 2013

  Daca vreti sa va stricati un eveniment, apelati cu incredere la "casa cu cleiii" ca tei nu poate fi...Noi am organizat botezul si pur si simplu ne-am stricat evenimentul datorita personalului pur si simplu nesimtit !!! Exemple simple: uitau sa aduca invitatilor ce le solicitau, nu schimbau absolut deloc scrumierele, uitau sa puna tacamurile le cel putin doua persoane de la masa, dispareau fara urma zeci de minute in sir, au "uitat" sa serveasca cafeaua, au plecat cu paharele de sampanie fara a servi toti invitatii. Exemplele pot continua dar ma opresc...A fost destul, destul de jenant totul si mai ales dureros deoarece am lupti cu disperare sa realizezi un eveniment deosebit pentru invitatii nostrii si ii vezi in final servind tortul cu cutitul si cu niste fete socate si dezamagite. Vreau sa specific faptul ca nu este vorba nicidecum de un eveniment cu multi invitati la care sa fie greu sa la faci "fata"...este vorba de aproximativ 30 de invitati... Ospatarii erau "sefii"..nu aveai cui sa te adesezi: patron ,manager etc. Si au vrut sa arate ca raul poate sa fie si mai rau daca insisti ca ceva sa fie normal

 • andreea laura , 08 Decembrie 2010

  buna vreau sa fac nunta la anu la casa cu tei,a facut cineva nunta acolo?as vrea detalii meniu aranjatul salii,promotii.mie mi-a placut enorm cum arata astept comentarii

 • oana , 07 Februarie 2010

  Locatia superba, pacat de ea! Servire mizerabila! Preturile sunt destul de mari, dar si meniul si chelnerii incearca sa te prosteasca pe fata.

 • DANIELA , 03 Decembrie 2009

  Am stat o seara la hotel iar restaurantul este superb, felicitari angajatilor, mancarea excelenta iar servirea ireprosabila. Invitatii mei au fost foarte impresionati de prezentarea mancarurilor si de servire, au crezut ca m-am inteles cu angajatii. Multumesc!

 • Mihai Zoltan , 12 August 2009

  Sunt total dezamagit de servirea de la restaurant. Meniu obligatoriu , asteptare mai mult de 25 minute dupa un chelner, vinul casei e de fapt o facatura de la REAL...... Nu mai calc pe acolo o perioada mare de timp.

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 31 Martie 2009

  Eleganata si rafinamentul interiorului,,dservire ireprosabila si meniu divers iti ofera o sera de exceptie la "Casa cu tei".

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

33 din
Craiova

Helin

10 comentarii

Specific International

Plaza

5 comentarii

Specific International