Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Spalati bine castravetii si asezati-i in borcan cat puteti de bine, astfel incat sa nu ramana prea multe spatii libere. Printre ei puneti bete de marar, crengute de cimbru, usturoi si ardeiul iute daca ati ales sa-l folositi.
Preparati saramura la rece amestecand pur si simplu apa su sarea, pana cand este complet dizolvata.
Turnati-o in borcan si desupra asezati bete de marar si cimbru, astfel incat castravetii sa stea insaramura.
Puneti capacul borcanului fara a-l infileta sau o farfurioara si asezati borcanul intr-un loc insorit.
In functie de cat este de cald, castravetii vor fi gata in 3-4 zile. Ai mei a doua zi deja au inceput sa fermenteze si au fost gata de mancat in 4 zile la 29-30 de grade C. Spor la treba si pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii