»

Cuvinte cautate "ciocolata"

Retete culinare
Cuvinte cautate: ciocolata
4427 rezultate
  • Kinder Pingui

    Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilinat , pana cand devin albe si pufoase. Treptat se adauga faina in ploaie . Se adauga

    36 comentarii

  • Amandina

    Amandina

    Pentru blat:separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma cu zaharul(ori cu telul, ori cu mixerul).Eu am mai pus inca 2

    26 comentarii

  • TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH

    TORT FANTEZIE-TABLA SE SAH

    Mod de preparare blaturi: Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu hartie pergament taiate dupa forma

    25 comentarii

  • Tort Kodrit Kadir

    Tort Kodrit Kadir

    -Blatul: oul l-am mixat bine cu zaharul, apoi am adaugat untul topit si laptele amestecam bine si punem si faina cernuta impreuna cu

    21 comentarii

  • Prajitura

    Prajitura "chinezeasca"

    Aceste componente sint pt o tava de cca 20/30 cm. Pt.blat,zaharul se freaca bine cu untul;se adauga nucile,coaja de lamiie,vanilia,faina(cernuta

    15 comentarii

  • Tort cu multa ciocolata

    Tort cu multa ciocolata

    Blat: Se bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se

    25 comentarii

  • Clatite

    Clatite

    1. Amesteca faina cu sarea si bicarbonatul.Fa o roata in centru si adauga ouale, apoi toarna 50 ml lapte si 1 lingura unt/margarina

    10 comentarii

  • Goffre

    Goffre

    Din ingredientele prezentate mai sus se prepara o compozitie groasa ca pentru clatite si se toarna cu polonicul in aparatul pentru goffre,

    9 comentarii

  • Prajitura Ducesa

    Prajitura Ducesa

    Untul moale se amesteca cu zaharul,un praf de sare si zaharul vanilat. Se adauga ouale unul cate unul si spre sfarsit se pune cacaoa

    4 comentarii

  • Negresa pufoasa

    Negresa pufoasa

    Incalziti cuptorul la 175 grade Bateti albusurile spuma tare. Intr-o craticioara la foc mic, puneti untul taiat bucatele si

    26 comentarii

  • Eclere cu crema de vanilie

    Eclere cu crema de vanilie

    Cojile pentru eclere: Intr-o craticioara puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea. Amestecati faina cu zaharul

    22 comentarii

  • Snikers

    Snikers

    Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul, nuca, faina si praful de copt.Se coace in tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt

    15 comentarii

  • Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

    Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

    CREMA: -Într-un vas se amestecă făina, amidonul, zahărul și cacaua. -Se adaugă puțin câte puțin amestecând

    13 comentarii

  • Prajitura Sah

    Prajitura Sah

    Blat: Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa,ca

    13 comentarii

  • Prajitura Rafaello

    Prajitura Rafaello

    Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

    16 comentarii

  • Tort Nisipurile Aurii

    Tort Nisipurile Aurii

    Blatul este din pandispan obinuit, pe rotund, fara cacao si ne trebuie 3 discuri. Separati galbenusurile de albusuri. Albusurile se

    20 comentarii

  • Tort Jessy 9 ani

    Tort Jessy 9 ani

    Pentru prima data facem compozitia pentru blat. Albusele batute spuma cu 12 linguri de zahar si 12 linguri apa. separat amestecam bine

    19 comentarii

  • Tort black&white

    Tort black&white

    Laptele se imparte in cantitati egale in doua vase. Ciocolata alba se rupe in bucati mici si se adauga in lapte. Se aseaza vasul deasupra

    12 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pasca cu branza

    Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata

    14 comentarii

  • Tort cu spuma de capsuni

    Tort cu spuma de capsuni

    1. Pentru blat, se incalzeste cuptorul la 180°.Se bat galbenusurile cu 80 gr zahar si migdale.Albusul se bate cu 75 gr zahar.Se amesteca

    14 comentarii

  • Tortulet de biscuiti

    Tortulet de biscuiti

    Este unul dintre cele mai usoare deserturi de preparat.Mai intai, amestecati ouale intregi cu zaharul, le puneti la foc mic continuand

    13 comentarii

  • tort cu mere si crema de zahar ars

    tort cu mere si crema de zahar ars

    se curata merele se scobesc in mijoloc si se pudreaza cu scortisoara,se baga la microunde 5 min sa se inmoaie dupa care carmaelizam

    12 comentarii

  • Tort festiv cu nuci

    Tort festiv cu nuci

    Pasul 1 Pentru blat se bat spumă cu mixerul la viteza cea mai mare ouăle, zahărul și zahărul vanilinat. Făina se amestecă cu

    12 comentarii

  • Tort cu nuca si cafea

    Tort cu nuca si cafea

    Pregatim blatul in felul urmator: batem albusurile spuma cu un varf de sare cu mixerul la treapa cea mai mare. Adaugam pe rand apoi

    11 comentarii

  • Savarina cu galzura de ciocolata

    Savarina cu galzura de ciocolata

    Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina topita si laptele. Torni copmpozitia

    10 comentarii

  • Clatite colorate trase in ciocolata

    Clatite colorate trase in ciocolata

    Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am batut bine totul cu mixerul. In

    15 comentarii

  • Prajitura

    Prajitura "inimioara" la microunde

    Se separa ouale de galbenus.Batem spuma albusurile ,dupa care adaugam galbenusurile si amestecam bine cu telul.Intr-o farfurie adanca

    10 comentarii

  • Fursecuri (facute de fata mea)

    Fursecuri (facute de fata mea)

    Amesteci ouale cu uleiul si cu zaharul timp de 10min,apoi adaugi amoniacul(stins cu un pic de otet)si faina cit cuprinde.Framinti un

    10 comentarii

  • Rulada cu frisca si gem de capsuni

    Rulada cu frisca si gem de capsuni

    Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste

    10 comentarii

  • Negresa cu sos de ciocolata cu menta

    Negresa cu sos de ciocolata cu menta

    Ulalaaa ce desert minunat de gustos, ca sa nu mai spun ca se face instant aproape..:)  Deci...amestecam intr-un bol ingredientele

    10 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.