Cornulete fragede de post

Reteta de cornulete fragede de post. Cornulete fragede de post reteta cu ulei si bors. Cornulete de post reteta cu drojdie. Reteta de cornulete de post. Retete de cornulete.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Cornulete fragede de post

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 100 ml bors
  • un praf de sare
  • 25 g drojdie proaspata
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • 500 g faina
  • rahat -pentru umplutura
  • zahar pudra vanilat-pentru finisare

Mod de preparare

Reteta de cornulete fragede de post este una foarte simpla, pe care o prepar des, cu diverse umpluturi. De data asta am ales rahat, au iesit moi, fragede si gustoase.

Se dizolva drojdia cu zaharul in bors, se adauga uleiul , coaja ras de lamaie, vanilia, sarea si se framanta foarte bine.

Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat. Le puteti umple si cu magiun de prune sau diverse gemuri amestecate cu nuca macinata.

Se coc 25-30 minute la 180 de grade C.

Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.

Va recomand din suflet reteta de cornulete fragede de post, sunt gustoase, economice si se prepara usor. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat
Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise