Reteta de cornulete fragede de post. Cornulete fragede de post reteta cu ulei si bors. Cornulete de post reteta cu drojdie. Reteta de cornulete de post. Retete de cornulete.
Reteta de cornulete fragede de post este una foarte simpla, pe care o prepar des, cu diverse umpluturi. De data asta am ales rahat, au iesit moi, fragede si gustoase.
Se dizolva drojdia cu zaharul in bors, se adauga uleiul , coaja ras de lamaie, vanilia, sarea si se framanta foarte bine.
Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat. Le puteti umple si cu magiun de prune sau diverse gemuri amestecate cu nuca macinata.
Se coc 25-30 minute la 180 de grade C.
Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.
Va recomand din suflet reteta de cornulete fragede de post, sunt gustoase, economice si se prepara usor. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii