Gulas de vita

Punem pulpa de vita, taiata cubulete mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fara sare.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Gulas de vita

Ingrediente

  • 800 g pulpă de vită
  • 200 g morcov tăiat roadele
  • 400 g cartofi tăiat cubulețe
  • 200 ceapă tăiata cubulețe
  • 200 g roșii tăiat cubulețe
  • 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere
  • 50 ml ulei
  • sare după gust
  • 200 g zarzavat verde:
  • pătrunjel
  • țelină
  • mărar taiate marunt
  • 10 g piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g bulion
  • 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Mod de preparare

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare.

Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul si lăsăm la fiert pt 30 min.

După ce a fiert carnea, o adăugăm in oala unde am fiert zarzavatul cu tot cu zeama de la carne si punem la fiert pt 1 ora, la care adăugăm piperul, boia de ardei si bulionul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor