Ingrediente
800 g pulpă de vită, 200 g morcov tăiat roadele, 400 g cartofi tăiat cubulețe, 200 ceapă tăiata cubulețe, 200 g roșii tăiat cubulețe, 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere, 50 ml ulei, sare după gust, 200 g zarzavat verde:, pătrunjel, țelină, mărar taiate marunt, 10 g piper negru proaspăt măcinat, 100 g bulion , 4 căței de usturoi tăiat mărunt.
Dificultate: Medie | Timp: 3h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul si lăsăm la fiert pt 30 min.
După ce a fiert carnea, o adăugăm in oala unde am fiert zarzavatul cu tot cu zeama de la carne si punem la fiert pt 1 ora, la care adăugăm piperul, boia de ardei si bulionul.
Pofta buna!