Ungem o tava si o tapetam cu faina,unde apoi punem nucile taiate marunt pe toata suprafata tavei.Apoi facem blatul astfel: batem albusurile spuma cu apa, apoi adaugam zaharul mai mixam putin apoi adaugam galbenusurile , faina si praful de copt, si cacao.Amestecam totul bine apoi punem compozitia in tava peste nuci.
Dam la cuptor pana se face blatul, facem testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca blatul,il punem pe un platou, peste care punem crema pe care o preparam astfel: Fierbem laptele pana se topeste pachetul de margarina, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.
Se pune crema peste blat apoi se da la rece cam o ora, iar apoi radem ciocolata si o punem peste crema.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii