autor:

Vekas

»

ACADEMIA MORE-PIZZA

Cluj - str. Clinicilor 9A , Cluj-Napoca.

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

In anul 1997 s-a inaugurat localul de 120 locuri, unde se servesc zilnic pizza,diferite sortimente de paste, salate, deserturi. Mancarea restaurantului este livrata si la domiciliu.Se organizeaza mese festive, kids party, cocktails, team building, in local sau pe terasa.Preparatele sunt de buna calitate , iar servirea este ireprosabila.Vekas Maria


 • 8 impresii despre restaurantul ACADEMIA MORE-PIZZA
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • marcela79
  marcela79 (Chef de cuisine) , 07 Mai 2014

  folosesc mai mult livrarea la domiciliu au intradevar paste foarte bune si o ciorba de burta excelenta si papanasi sunt buni.

 • Fara foto
  Carla Carlita , 07 Mai 2014

  folosesc mai mult livrarea la domiciliu au intradevar paste foarte bune si o ciorba de burta excelenta si papanasi sunt buni.

 • Fara foto
  Rebeca , 12 Iulie 2013

  Am mancat acum 15 minute pizza de la voi. Sunt foarte multumita de pizza, de sos, de rapiditate, de tot! Va multumesc, in sfarsit am de unde sa command pizza sa-mi placa! Bafta in continaure, sunteti foarte buni!

 • Ramona
  Ramona (Chef de cuisine) , 16 Iunie 2009

  Noi comandam pizza acasa doar de la Pizza More- va recomand pizza More mare, este excelenta pentru 3 persoane!!!

 • Fara foto
  simona , 14 Septembrie 2008

  Pentru cine adora mancarea italiana e locul ideal, pizza e super si preturile nu-s asa de piparate ca in alte localuri....

 • Fara foto
  Alla , 06 Septembrie 2008

  Este un local super unde mereu poti petrece timpul cu prietenii. Pizza in special este delicioasa dar si celelalte feluri de mincare sunt foarte bune iar clientii foarte amabili. Preturile sunt si ele accesibile chiar si pentru un student.

 • Fara foto
  puscasu andreea , 18 August 2008

  pizza delicoasa,cum de mult nu am mancat,un spatiu placut si o servire excelenta!preturile sunt accesibile!il recomand mai ales studentilor

 • Fara foto
  marcel calinescu (Bucatar) , 14 August 2008

  Am mancat spaghete carbonara excelente, pizza arata delicios, ne-am uitat la un meci de fotbal, iar nota de plata a fost modica. Atmosfera placuta, de pub, studente si ospatarite beton. Servire rapida, curat si dragut. oricand, pentru o mica deconectare.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol