
Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa.
Scufite cu branza si verdeataInimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.
Inimi de foietaj cu carne si susanIntr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale.
Chiftele din carne de porcPentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta.
Mini tarte cu carneAtunci cand va raman chiftele, puteti sa pregatiti alta masa cu acestea.
Paste cu chiftele si sosSe pun la fiert intr-o oala de 5 litri, apa cu o lingurita de sare.
Ciorba de perisoareSe tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.
Carnati de casaIntr-un vas incapator, se amesteca bine carnea tocata.
Sarmale in foi de vitaMai intai pregatim aluatul.
Placinta de primavara cu carne si aluat de casaAcest tip de tarte pot fi de ajutor de Revelion.
Tarte pentru SarbatoriMai intai, pregatim maiaua.
Cozonac cu cacao, ciocolata, portocala si rahatFursecuri cu branza, ciocolata si stafide. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac...
Fursecuri cu branza, ciocolata si stafide
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise