
Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper.
Piept la gratar cu legumeBananele curatate, taiate, se pun in robot impreuna cu nutella si zeama de lamaie.
Inghetata de banane cu nutellaDovleceii spalati se taie in doua, pe latime.
Dovlecei paneZmeura spalata sub jet de apa, pusa intr-o strecuratoare, se pune in blender si se paseaza.
Gem de zmeura si cireseIn vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg.
Paste cu sos de ciuperci galbioriSe pune fasolea curatata, spalata, intr-un vas cu apa.
Bors cu fasole rosieMerisoarele curatate de coditele ramase de la cules, spalate, se pun intr-un vas cu 100 ml apa.
Inghetata de merisoarePieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa.
Paste cu piept de puiToate legumele, inclusiv usturoiul, curatate, spalate, taiate, se pun in oala.
Supa de rosii cu orezSe pun in robot toate ingredientele pentru blat.
Prajitura cu capsuniIntr-un castron, se amesteca cu telul, toate ingredientele.
Budinca de chia cu zmeuraCapsunile curatate, spalate, taiate, se pun in blender.
Inghetata de capsuni cu iaurtIn oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul.
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verziSe pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici.
Ciorba cu perisoare de curcanPentru blat, se topeste glazura dupa instructiunile de pe plic.
Mini tort cu migdale si iaurtIn tigaia cu ulei, se pune leurda bine spalata.
Omleta cu leurda si cascavalSe scurge tonul.
Chiftele de ton si salsa de porumbMaruntaiele si carnea de porc spalate, se pun la fiert.
Mini drob in foietajCarnea portionata, spalata, uscata, condimentata, se amesteca cu ulei, intr-un vas.
Stufat de iedPestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.
Peste prajit cu mujdei verdeIn vasul cu ulei, se pun legumele curatate.
Supa crema de urziciSe capitoneaza o forma de tort sau orice alta forma, cu folie alimentara.
Prajitura cu cozonac
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise