Ramona Alina Pintea - Rețete

Pui  in  stil  Maur* la cuptor (Frango á Mouros)
Fripturi

Pui in stil Maur* la cuptor (Frango á Mouros)

Pui in stil Maur* la cuptor (Frango á Mouros)
Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)
Mancaruri cu peste

Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)

Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)
Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)
Sosuri

Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)

Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)
Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Fripturi

Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)

Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)
Tiramisu de portocalã
Spume si creme dulci

Tiramisu de portocalã

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu de portocalã
Pui cu Varzã de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)
Mancaruri cu carne

Pui cu Varzã de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)

Pui cu Varzã de Bruxelle (Jardineira com Couves-de-Bruxellas)
Chec de iaurt  cu cirese si fructe de pãdure
Prajituri

Chec de iaurt cu cirese si fructe de pãdure

Chec de iaurt cu cirese si fructe de pãdure
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise