»

Cuvinte cautate "bezele"

Retete culinare
Cuvinte cautate: bezele
123 rezultate
  • Tort cutie cadou

    Aveam de multă vreme dorința de a face un tort-cutie cadou și mă tot gândeam cu ce să-l umplu: cu flori, cu bomboane? Iar

    0 comentarii

  • Prajitura Capricii

    Prajitura Capricii

    -Se freaca galbenusurile cu sarea,o ceasca de zahar pudra, 2 plicuri de zahar vanilat --se adauga untul topit si esentele de rom si

    10 comentarii

  • Bezele cu nuca si mac

    Bezele cu nuca si mac

    Albusurile se bat impreuna cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul pudra turnat treptat treptat pana se obtine o spuma(bezea)

    9 comentarii

  • “Muhalabieh”-budinca arabeasca

    “Muhalabieh”-budinca arabeasca

    Laptele ( din care se pastreza cca 100ml) se puna la incalzit cu zaharul pana se topeste. Separat se amesteca intr-un bol restul de

    8 comentarii

  • Inghetata sandwich

    Inghetata sandwich

    Frisca trebuie tinuta la rece inainte de a fi mixata. Biscuitii pot fi inlocuiti cu bucatele de ciocolata dar si ei sunt foarte buni. Se

    3 comentarii

  • Cozonac in straturi

    Cozonac in straturi

    Intr-un castron se pune faina cernuta;intr-un bol se pune 4linguri de faina,se opareste cu putin lapte clocotit,se amesteca repede si

    0 comentarii

  • Cheesecake cu ciocolata si cafea

    Cheesecake cu ciocolata si cafea

    Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena. Batem albusele tare, cu un praf

    26 comentarii

  • Tort Vis de ciocolata

    Tort Vis de ciocolata

    Pentru a prepara blatul se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga pe rand cele 4 linguri

    10 comentarii

  • Tort de bezea

    Tort de bezea

    Se iau 3 dintre albusurile de blat si se bat cu mixerul pana cand devin perfect spuma,dupa care se adauga treptat o cana de zahar.Se

    1 comentariu

  • Tort cu kranz insiropat

    Tort cu kranz insiropat

    Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc la consistenta unei bezele. Se incorporeaza si galbenusurile

    0 comentarii

  • Bezele cu nuca de cocos

    Bezele cu nuca de cocos

    1. Punem albusurile intr-un vas si le mixam cu sarea pana cand spuma formeaza creste moi. 2. Adaugam treptat zaharul, cate 2 linguri

    1 comentariu

  • Tort Raffaelo

    Tort Raffaelo

    Separam albusul de galbenus,batem albusurile spuma cu un praf de sare si treptat adaugam zaharul mixam pana se face ca si o compozitie

    1 comentariu

  • Tarta cu zmeura si ciocolata

    Tarta cu zmeura si ciocolata

    Pentru crusta: in bolul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele mai putin galbenusul si apa rece. Se porneste robotul si se

    0 comentarii

  • Bezele perfecte

    Bezele perfecte

    1. Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un vas mare, curat si se bat cu mixerul

    13 comentarii

  • Bezele cu nuci

    Bezele cu nuci

    Se bat bine albusurile cu un praf de sare pana ce devin tari. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana ce acesta se topeste.

    12 comentarii

  • Prajitura simpla cu bezea

    Prajitura simpla cu bezea

    Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca

    10 comentarii

  • Savarine

    Savarine

    Mai intai se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se bat albusurile cu un praf de sare pana la consistenta unei bezele. Separat

    6 comentarii

  • Tort de crème brûlé

    Tort de crème brûlé

    Se mixeaza galbenusurile si se amesteca cu frisca lichida, zaharul, vanilia si laptele. Intr-o cratita mai inalta, se topeste zaharul

    4 comentarii

  • Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

    Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

    Se separa albusul de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu 6 linguri de zahar, pana obtinem o bezea. Galbenusurile

    2 comentarii

  • Pastă de zahăr

    Pastă de zahăr

    Sunt multe rețete postate pe internet, dar din păcate nu toate sursele sunt sigure. În urmă cu ceva timp am încercat

    0 comentarii

  • bezele.

    bezele.

    Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea de zahar si se bate cu telul

    2 comentarii

  • Bezele cu bomboane

    Bezele cu bomboane

    Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un vas mare, curat si se bat cu mixerul

    3 comentarii

  • Bezele cu ciocolata

    Bezele cu ciocolata

    Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un vas mare, curat si se bat cu mixerul

    3 comentarii

  • Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

    Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

    Pentru crusta de mac: Amestecati intr-un bol faina cu sarea si macul. Separat amestecati oul cu zaharul si untul topit pana la omogenizare,

    1 comentariu

  • Bezele Trandafiri

    Bezele Trandafiri

    Incalzim cuptorul la 90C si tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Punem zaharul, albusurile si vanilia intr-un bol pe baie de aburi la

    0 comentarii

  • Tort inteligent cu jeleu de fructe

    Tort inteligent cu jeleu de fructe

    Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

    0 comentarii

  • Lămâița

    Lămâița

    Mixați ouăle împreună cu zahărul. Adăugați uleiul și laptele călduț, apoi cu mâna, frământați adăugând

    13 comentarii

  • Tort cu zmeura

    Tort cu zmeura

    Blatul: Se bat albusurile spuma cu zaharul, intre timp praful de copt se amesteca cu faina si cacaoa, se adauga treptat galbenusele,

    6 comentarii

  • Bezele

    Bezele

    Se bat albusurile cu putina sare iar cand incepe sa se formeze spuma se adauga treptat zaharul pana spuma incepe sa fie tare, se adauga

    2 comentarii

  • Pandispan cu nectarine

    Pandispan cu nectarine

    Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare, ca la bezele, cu zaharul, praful

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Tort cu glazura oglinda de caramel
Tort cu glazura oglinda de caramel

Tort cu blat de cacao ce nu necesită însiropare, jeleu de caise în interior, cremă de cafea și glazură oglindă de caramel. Mod

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Domuri cu cafea, ciocolata si trufa crocanta
Domuri cu cafea, ciocolata si trufa crocanta

Am pregătit aceste domuri care au la bază fursec de ciocolată, sunt umplute cu cremă de cafea, în interior au trufă crocantă

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cookie Settings